Sunday, January 20, 2008

Cambridge good, Germany and Helsinki bad

Back from Cambridge. Siellä oli iih, täällä taas ööh.

Ti: Läksin puolenpäivän jälkeen AirBerliinillä Saksan kautta kohti Englantia. Saksa on paska maa, Berliinin Tegel-lentokenttä ainakin. Ja saksalaiset asiakaspalvelijat. Olin vasta aika myöhään perillä, Tirpu oli juuri menossa unille. Kovasti kiva asunto heillä siellä. Englantilaisen näköinen englantilaisine "kätevine" ratkaisuineen perin englantilaisen näköisellä alueella.

Ke: Käytiin leikittämässä Aadaa englantilaisessa leikkikerhossa ja kiertelemässä Cambridgen keskustassa. Kahviteltiin vanhaan kirkoon tehdyssä ravintelissa ja tietty aloitettiin shoppailut, joka oli yksi matkan tärkeimmistä tehtävistä.

To: Jatkettiin shoppailua retail parkissa, jossa oli mukavat alet halpiskaupoissa, joissa on merkkivaatteita. Eli melkein kuin olisi ollut kirpparilla, mutta uusilla vaatteilla. Get it. Starbucksilla käytiin kaffettelemassa ja päivälliseksi syötiin kalakeittoa, pitsaa ja juustoalkupaloja.

Pe: Aamulla juostiin sateessa Aadan suomi-muskariin. Siellä oli paljon suomalaisia muksuja ja äitejä. Jännää kun ulkomailla kuitenkin oltiin. Shoppailua jatkettiin sisätiloissa eli kauppakeskuksessa (Englannissa oli myös koru- yms. myynti telkkarikanavia, joihin koukutuin jenkeissä...) Aada otti shown haltuun ja vilkutteli ja rupatteli jokaiselle vastaantulijalle ja teki kymmeniä uusia mummo- ja teiniystäviä.

La: Lähdettiin siskon kanssa aamulla aikaisin kaksistaan Lontooseen. Tarkoituksena oli hakea Leicester Squarelta halpisliput musikaaliin. Näin teimmekin, ensin jäätyämme tuurilla pois bussista oikealla pysäkillä. Turistikartta käteen ja menoksi. Muuten Lontoosta löytyy sitten kaikkiin saman päivän musikaaleihin halpislippuja eli päättäkää teatteri johon haluatte ja käykää hakemassa liput kymmeniltä eri kioskeilta. Me ei tätä tajuttu ja otettiin mitä saatiin eli liput RENT-musikaaliin, joka osoittautui kyllä oikein mahtavaksi päätökseksi. Oli ihan huippu, hauska, surullinen, hieno ja laulajat ihan upeita. Tähtinä oli mm. Sugababesin entinen laulaja ja joku enkkulainen Eastenders-julkku. Ihan paras. Väliajalla kaikki söi jätskiä ja niin mekin. 2,5 puntaa per purkki.

Muuten kierreltiin Lontoossa vähän summamutikassa. Eksyttiin ihanaan retro-kirppisliikkeeseen Beyond Retro, joka ei ollut ees kovin kallis. Ikävä kyllä silloin oli jo vähän kiire, enkä ehtinyt ostaa mitään, vaikka paria fiftari-mekkoa sovitinkin.
Sitten eksyttiin ilmeisesti jollekin hmm... gay-kadulle. Seksiliikkeitä, kolmen kerroksen seksibileitä ja paljon paljon poikia. Yhden mestan nimi oli Spankorama :)
Ihana reissu, pääsin in to my favorite store in the whole wide worldissa eli Urban Outfitterssiin. Mutta siellä ei ollut yhtä ihania rytkyjä kuin jenkeissä joten ostin vain pari pinniä ja kortteja.

Su: Otettiinkin sitten ihan rennosti. Käytiin shoppailemassa vielä muutamat 6 punnan rintiskat ja Jonne haki meille 50 punnalla (pappa betalade) aasialaista ruokaa. Kolme alkuruokaa&pääruoka per nokka. Sikailua I know.

Ma: Lähdinkin sitten kotiin. 12 tuntia meni, että olin kotona. Tylsä oli lähteä. Saksa oli tylsä paikka. Ihan kiva palata arkeen. Ikävä vaan jäi. Kohta ne jo tuleekin tietty taas tänne.

Joka päivä melkein katsottiin myös Big Brotheria, Deal or No dealia, kivoja neitsyt+läski-dokumentteja ja näin live-jakson kaksi tuoppia, kiitos -sarjaakin . Joka päivä leikin Tirpun kanssa, yritin hypettää Minna mustekalaa, joka osasi myös aikuisia huvittavia temppuja. Mutta vauvanukke vei voiton. Se on Aadan rakas ja sitä piti suukotella ja Aada itsekin suukotteli. Sitten soitin hänelle Paula Koivuniemeä ja Rihannaa. Jälkimmäinen näytti vievän voiton, mikä on ehkä ihan hyvä viel hänen iässään :D

Muutaman 2 litran siideripullon tuhosimme siskon kanssa viikon aikana (hinta n. 2 e) Pubissa en käyny. En syöny fishua ja chipsua. En juonut yhtään kuppia teetä. Pitää siis lähteä uuestaan ;)

Koti-Suomessa olen ollut väsynyt monta päivää ja tuntenut itseni teiniksi. Kuka hullu antaa mun päättää omista raha-asioistani ja asua yksin! Tarttisin jonkun tekemään päätöksiä puolestani. Plus olen alkanut huomata tyhmentymisen merkkejä itsessäni... Unohtelen asioita, en pysty keskittymään tai käsittelemään asioita järkevästi. Yritän peittää tyhmentymistäni lukemalla Jared Diamondin evoluutioteorioita.

Ke oli 12 h koulussa, to 10 h töissä ja pe 10 h töissä. Sitten skumpalle ja humpalle koko viikonlopuksi. Uudistettu Amarillo oli ihan hauska mesta. Ja Bottalla perjantaisin nykyään häppärit :)

P.p.s. Mikä on mariabingo?!

No comments:

Post a Comment