Monday, October 12, 2009

Häät 10.10.2009

Lauantaina vietin siis ensimmäisiä kaverihäitä Kauniaisissa. Itseäni jännitti niin, etten nukkunut juuri ollenkaan edeltävänä yönä. Turhaan jännitin kaikki meni täydellisesti.

Morsian oli sulhasen sanoin maailman kaunein tyttö ja se oli kyllä ihan totta. Koko päivä ja tilaisuus ja tunnelma oli yhtä onnea vaan. Häät olivat aivan pariskunnan näköiset ja koska he ovat mahtavia, oli tilaisuus sen mukainen :) Itkua tuhrattiin useampaan otteeseen. But the good kind.

Omalta osaltani voin kertoa, että rikoin perjantaina ostamani rannekorun jo menomatkalla. Sukkahousussa oli pieni veriläikkä koko päivän aamulla sheivatusta polvesta ja loppuillasta sain vielä kokonaisen boolimukillisen rinnuksilleni. Mutta se on vaan tyypillistä. Ja pienen pienet neuroottiset ajatukset näistä epäkohdista hukkuivat kaikkeen siihen iloon ja onnellisuuteen.

Harvoin pappeja siteeraan, mutta nyt on ihan pakko. Pappi mainitsi puheessaan useamman kerran sanan erotiikka. Lempikohtani - "Ystävyyden puutarhassa erotiikka kukkii".

P.s. Onpas vaikea kirjoittaa onnellisista asioista. Paljon helpompi pukea tunteensa sanoiksi kun on surullinen, väsynyt tai muuten vaan onneton. Sitten sitä menee sanattomaksi näinkin hienojen asioiden äärellä, eikä voi sanoa muuta kuin että <3

No comments:

Post a Comment