Monday, October 3, 2011

Suppilovahverosoppa

1 litra suppiloita (pari desiä paistettuna)
4 dl ruokakermaa
4 dl maitoa
1 Koskenlaskija juustopaketti
2 isoa sipulia
3 valkosipulinkynttä
Puoli puskaa tuoretta ruohosipulia

Paista hienonnettuja sipuleita ja valkosipuleita. Lisää sienet (jos pakasteesta, tuoreina sienet ennen sipuleita ja nesteet pois) ja paistele vielä tovi. Lisää tujaus kasvisfondia, kermat, maidot ja juusto pilkottuna. Joukkoon mustapippuria ja silputut ruohosipulit. Keittele miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Tulee aika tuhtia, mutta nam! Pienet kipot riitti parin leivän kanssa ja huomiseksi jäi kanssa. Eli neljälle kai tää resepti ois.

Ehkä tällä viikolla pitäis vielä käydä sienessä, nyt kun taas on satanutkin... Anyone?

No comments:

Post a Comment