Tuesday, December 11, 2007

Joululahjakeräys

On toiminut kuin unelma. Yli 20 ihmistä on jo mukana ja 255 euroa kasassa :O Vautsi. Paljon marsuja tai jos päästään 300 euroon niin vaikka se esikoulurakennus :) Vaihtoehtoja riittää tuolla rahalla. Pitänee järjestää joku äänestys, mihin rahat halutaan käyttää.

Mutta tosiaan päätin jatkaa keräystä loppuviikkoon kun ahkerat tontut aikovat rekrytä vielä muita mukaan. Eli loppuviikkoon aikaa. Ensi viikolla käyn sitten lahjakaupassa ja lähetän kaikkien puolesta maailmalle ihan mahtavan lahjan :)

Olenpas taas iloinen. Sukuloimassa oli mukavaa ja leppoista. Tuli leikittyä paljon barbeilla söpöliinin serkkutytön kanssa ja saunottua ja turistua ja levättyä ja luettua ja syötyä toisten tekemää hyvää ruokaa (varsinkin mummon karjalan paistia, parasta). Ainut tylsä asia on se, että pitää matkustaa puoli päivää molempiin suuntiin. Blah.

Töissä oli taas kivaa. Olen kirjoittanut pari juttua jo lehteenkin, en vain nettiin. Hihhei. Ja ilmoitin toisiin töihin, etten jatka enää ensi vuonna. Tää oli oikea päätös, i know it. Keskitän munani yhteen koriin. Mutta eihän ihmisillä yleensäkään ole montaa työtä. Right.

Ensi maanantaina näen TIRPUN ja SISKON! Se on ihaninta kaikista. Ja miettikääs tätä. Tirpu on Suomessa 4.1. asti. Minä lähden Tirpun luo 8.1. ja Tirpu tulee takaisin Suomeen 29.1. ja lähtee vasta reilusti helmikuun puolella. Eli paljon Tirpua luvassa :) Ihanaa. Jännää vaan, että muistaako se enää. On jo iso tyttö, käy potalla, kävelee taluttaessa, konttaa ja kutsuu lamppua baabaaksi.

2 comments:

  1. Siis että. Kirjoitin sinulle Hannan luona toisen kommentin, mutta se on kadonnut jonnekin! Hämmentävää!

    Tarkoitus oli siis sanoa, että ei ollut tarkoitus olla yhtään vihamielinen, vain hämmästynyt. Tällaiselle pienelle kasvissyöjälle marsut on lemmikkejä, ei ruokaa. Ja aika hyvin menisi, jos kehitysmaiden lasten ainoa ongelma olisi söpöjen lemmikkien puute *virn*

    Mutta eikö näitä joululahjoja ole tarkoitus ostaa jollekulle läheiselle ja sitten jättää sitä turhaa roinaa ostamatta. Olisikohan Janne onnellinen marsusta?

    ReplyDelete
  2. oi miten ihania tirpu-uutisia! tulin ihan iloseks sun puolesta et näätte niin pian ja niin paljon :) siskontytöt on parhaita! ja siskot rulez ok!
    *m*

    ReplyDelete