Wednesday, December 5, 2007

We should buy a cow or at least some guineapigs!

Maailmanparantamisasialla tässä taas liikun. Sain sellaisen idean, että perustan pienen epävirallisen keräyksen, jonka tavoitteena on hankkia, ei ehkä sitä lehmää, mutta edes niitä marsuja niitä tarvitseville kehitysmaassa.

Kyse on siis Suomen World Visionin joululahjakaupasta. Aioin ostaa ihan puunsiemeniä ja taimia, mutta tulin aatoksiin, että jos muutkin innostuisivat osallistumaan, voitaisiin yhdessä saada vähän isompikin lahja hankittua.

Ja niille, jotka eivät tiedä, meillä on 13 ihmisen kesken World Visionin kautta kummilapsi, joten heidän toimintansa on tuttua ja turvallista :)

Mutta niin, eli ropojanne olen tässä kerjäämässä. Jos tuntuu siltä, että ylimääräisiä sellaisia on (vaikka edes vitska tai erska) niin ilmoittaisitteko siitä ensi maanantaihin mennessä mulle sähköpostilla special_k_me(a)hotmail.com -osoitteeseeni. Kiitos :)

Jos innokkaita löytyy hoidan sitten rahankeräämisen ja lahjan ostamisen. Lahjasta voidaan sitten sopia yhdessä, kun tiedetään millä rahalla sitä lähdetään hankkimaan.

Ja pyytäkää kaverit ja vanhemmat ja toverit mukaan!!!!

Ois hienoa kyllä saada ostettua se lehmä tai vaikka kokonainen esikoulu, mutta jos saatais edes niitä marsuja tai vesiputkea monta kymmentä metriä :)

2 comments:

  1. Siis mitä helevettiä kehitysmaan ihmiset tekee marsuilla?

    Ja kenelle tätä lahjaa ollaan ostamassa?

    ReplyDelete
  2. Hui, onpas Kaarinalla aika agressiivinen asenne :O

    Esim. Etelä-Amerikassa ihmiset syö niitä marsuja... Ei niitä lemmikiksi ole tarkoitus ostaa.

    Ja kenelle, sitä nyt en voi ihan nimikohtaisesti kertoa, kun en heitä henk. koht. tunne. Mutta mielestäni tuon linkin takaa löytyy aika yksityiskohtaisesti tietoja.

    Ja tosiaan osallistuminen on ihan vapaaehtoista. Ei varsinkaan ollut tarkoitus kiukustuttaa ketään :)

    ReplyDelete