Monday, December 17, 2007

Well, color me happy! There's a sofa in here for two!

Iih, Tirpu ja sisko came to town :) Parata nähdä niitä. Ihaninta. Aada on kasvanut aikas paljon, vaikka vähemmän kuin kuvittelin. Konttaa niin ettei perässä pysy ja nouseilee ylös ja ymmärtää kaikenlaista ja ei vierastanut yhtään ja on vielä ihanampi kuin muistinkaan, jos mahdollista :)

Elämä on taas niin ihanaa. Viikonloppu meni mukavasti töissä ja juhliessa (Nolla ja Molly Malones) ja isotädin asuntoa raivatessa tai siis siivotessa. Kävin opettajan luona valmistautuneena nöyristelyyn ja mateluun ja kinumiseen (pari tehtävää myöhässä), mutta aikaa onkin kuulemma 25. tammikuuta asti eniveis... Great.

Tällä viikolla on luvassa 4xjouluruokailu ravintolassa (mums), 3xtyöpäivä, 1xjuhliminen, tirpun näkemistä, iskän vierailua, isotädin vierailua, viimeisiä jouluostoksia... Lauantaina lähden kotiin joulurauhoittumaan.

Ai niin, unohdin lupaukseni pysyä kaukana miehistä. Mutta vain hetkeksi. Muistuttakaa pliis joku mua ensi kerralla että miehet ei sovi mulle, koska en näköjään itse sitä ikinä muista. Heenu and men, NOT a good match.

Hmm, tämähän on hyvä aika tehdä uuden vuoden lupauksia.

Nro 1) Unhota mahdottomat miehet. (Impossible relationships. My special gift is impossible relationships.)

Joulukeräyksessä tuli kerättyä se esikoulu ja vähän päällekin :) Vielä ei ole kaikki rahat tilillä, mutta ostan lahjan ensi tilassa kun näin on. Ihanaa lahjoittaa joillekuille esikoulu! Mahtavaa me kaikki!

P.s. Miten se tyttö on koskaan suostunut siihen 16556-mainokseen laulamaan sitä karaokea ja heiluttamaan itseään siinä typerässä paidassa (mitä siinä nyt ikinä lukeekaan, varmaan että tyhmä änmä). Siis kaikkien mainoksien pohjanoteraaus, mä ihan tuohdun joka kerta kun näen sen!!

P.p.s. Blogikirjoitus sisältää kaksi quotea maailman ihanimmasta chick flickistä eli Pretty Womanista :)

No comments:

Post a Comment