Tuesday, July 31, 2007

Jugurttia jugurttia jugurttia ja kotikasvatus kuntoon

Mikään ei ole ihanampaa kuin herätä aamulla puolivuotiaan tyttösen ilon kiljahduksiin ja nähdä hänen hymyilevä nassunsa. Tätä oli elämäni pari päivää viime viikolla. Ihaninta. Oltiin Rymiksessä mökillä koko perheen voimin ja oli mukavaa. Leppoisaa oleskelua. Ikävä kyllä kamera jäi kotiin ja siskon tyttö ikuistamatta katu-uskottavissa mustissa Addun verkkareissa. Onneksi kännykkään tekstariääneksi sain iloisen Tirpuskan iloisen äännähdyksen.

Noh, Helsinki ja lokakuufiilis on rysähtäneet niskaan toden teolla. Kaikennäköinen stressi nostaa taas päätään ku hypätään elokuun puolelle. Kitulan kitula. Elokuulle ei ole mitään kummallista odotettavissakaan, muutamia juhlaloisia tietty, mutta enimmäkseen töitä ja koulun alkua. Opinnäytetyötä pitäis alottaa, työharjoitteluraporttikin on kesken. Eli Heenun kitinä alkaa tästä, change the channel if you can't handle it. And guess what? I have a skin illness. The origin is unknown, treatment is unknown and the good part is that it only lasts from several weeks to several months. Not dangerous but not too much fun fun fun either. Kiitti siitäkin.

Ja uskomatonta mikä jysky kävi kassalla, en edes kehtaa kertoa mitä se urpo mulle sanoi. Sanotaanko, että tämä 1o0 kiloinen 25-vuotias bodari, jonka pään sisällä oli nappien nappaamisen ansiosta jäljellä enää noin puolet alkuperäisestä, huomautti aika törkeästi ulkonäöstäni. Ja jatkoi juttua, vaikka varmasti näki minun kiusaantuneen. Sen bodarikavereille oli ilmeisesti äiti jotain opettanut kotona, koska yrittivät saada idioottikaveriaan lopettamaan. Jos en olisi ollut kassaneidin asemassa, olisin kyllä sanonut, että pitäisköhän sun lopettaa bodaaminen ja hankkia jotain muuta tekemistä kuin kassaneitien ulkonäön kommentoiminen. Lue vaikka joskus joku kirja jysky!

Leffoja nähty:

Ihmisen pojat- tosi mielenkiintoinen aihe (maailman naiset ovat muuttuneet hedelmättömiksi), mutta leffa jäi kuitenkin vähän pintariipaisuksi. Turhaa actionia sen tilalla kun olisi voitu hekumoida tulevaisuudella, jossa lapsia ei enää synny.

Pirates of the Caribbean 3- tykkäsin. Sai juuri sitä mitä odottikin.

Brokeback Mountain- näin toista kertaa. Eka kerta jenkeissä, jolloin poikien aksenteista ei saanut kunnolla selvää eli tarina selvisi kokonaisuudessaan vasta näin tokalla kerralla. Ihana leffa kyllä, jos joku saa naisen kyyneliin niin surullisesti päättyvä homorakkaustarina.

Risky Business- Tomppa Cruisen läpimurtoleffa oli itseasiassa parempi mitä koskaan saatoin odottaa. Ihan katsottava ja viihdyttävä. Tomppa itse näyttää kyllä 12-vuotiaalta leffassa, joten seksikohtaukset oli outoa ja karmivaa katsottavaa.

Sain toisen työpaikan syksyksi. Hienoahan se on, mutta nyt kun tämä syksystressi pukkaa päälle, en tiedä oikein miten uuden työn aloittaminen kaikkeen tähän mahtuu. Mutta kokeillaan nyt, työ on kuitenkin oman alan, toivottavasti ihan hyvä palkkainen ja yksi tai kaksi vuoroa viikossa ja näyttää hyvältä cv:ssä.

Olen löytänyt jugurttikarkit! Vitsit, maailma on niitä pullollaan ja minä haluan maistaa niitä kaikkia. Ja juuri nyt kun kesäkilot ahdistaa ja pankkitili on nollilla. Jugurttinamit on meinaan aikas tyyriitä. Eli jos joskus tahtoo mua ilahduttaa superisti ja lihottaa ihanasti niin saa tuoda vaikka jugurtticasheweita.

No comments:

Post a Comment