Tuesday, June 26, 2007

Ei naista, ei itkuu

Juhannus Orimattilassa. 16 ihmistä ja koira. 16 ihmisestä yli kymmenen täysin tuntematonta. Eli monta uutta kesäkaveriii! Siis ihan huippua. Hassua, että kuitenkin tuntemattomat ihmiset tulee kaikki toimeen neljä päivää ja oikeastaan ei vain tule toimeen vaan pitää hauskaa. Eli kaikkia nauratti osoitella toisia ja huutaa hippi (uusi juomapeli), osoitella toisia ja pakottaa ne tanssimaan viperdancea, pelotella toisia pääkallosauvalla, osoitella toisia kun ne poistuu paikalta ja huutaa noi menee panee, laulaa lauluja kodassa, juoda jallua (Heenun uusi taito), grillata, syödä poikien kalastamaa haukea, pelata mölkkyä, saunoa, leikkiä vesisotaa, vihtoa ja nauraa. Eli siis tehdä kaikkia niitä asioita, joita kukaan ei koskaan juhannuksena yleensä tee :P Oli niin hauskaa, että kotiinpaluu ällötti ja töihin meno vielä enemmän. Miksei aina voi olla kivaa?

Katsottiin myös Asikaisen matsi telkkarista. Eka kerta ku katoin nyrkkeilyä telkusta ja mitä tapahtuu... Amin häviää ekan kerran urallaan. HEI, tää ei voi olla sattumaa. I have the evil eye and when it's on television bad bad things happen.

Lauantaina Tirpunen oli oppinut Juhannuksen kunniaksi kääntymään selältä mahalleen. Lauantain jälkeen neiti Kesäheinä ei ollut temppua uusinut. Pyysin siskolta eilen, että voisiko hän puhua lapselleen, että tädille sitten näyttäisi mitä osaa. Tänään olin siskolla ja pikkumuru kieräytti itsensä selältä mahalleen. Kyllä Aada tietää kenelle kannattaa uudet taidot esitellä :) Ihan kyyneleethän siinä nousi silmään, kun toinen kovan punnertamisen jälkeen vihdoin sai itsensä mahalleen. Ihmeellistä.

Siskolla oli myös käymässä täti perheineen. Toinen viisvuotias pikkutirpu oli kanssa kyllä herttainen ja niiiiin innoissaan Aadasta :)

Kaksi duunipäivää jäljellä, sitten työharjoittelu on ohi. Sain työtodistuksen, jossa oli kehuvia sanoja. Saan myös jatkaa avustajana ja opinnäytetyön aihettakin tarjottiin. Eli jos joku voi mennä just nappiin, niin tämä harjoittelu on mennyt. Hyvä mieli. Ja haikea, että se päättyy. Ja vähän helpottunutkin.

Ensi viikolla loma alkaa ja Heenu häviää Helsingistä pariksi viikoksi. Ensin viikoksi mökille, sitten Ruisrockiin, sitten mummolaan viikoksi ja sieltä Kajaaniin lavatansseihin. Kukkamekko ostettu.

Mielenkiintoinen miesten aivoitus: Pyydettiin poikia ostamaan koko porukalle jäätelöä kaupasta. "Tuokaa kaikkia eri makuja" sanottiin luottavaisin mielin. Kylläkin kun pojat olivat poistuneet mietittiin, että oisko pitänyt jonkun naisen mennä vahtimaan? No olis. Pojat toi viis pakettia vanilijajätskiä ja yhden kuningatarjätskin. "Me otettiin toi kuningatar niinku mausteeks." Ei se mitn pojat, hyvältä se jätski auringossa maistui. Naisten ja miesten ero tuli taas siis jussin päätteksikin todistettua.

No comments:

Post a Comment