Tuesday, June 12, 2007

Pullantuoksuinen elämänmakuinen

Ylipositiivisuus jatkuu, vinkunaa ei täällä tänäänkään nähdä, koska vikisin ja inisin tarpeeksi viikonloppuna. Ja ihan oikeasti, muutamia typeriä yksityiskohtia lukuunottamatta on ollut ihan hemmetin hieno viikonloppu.

Koko viikonlopun kävin kotona vaan pyörähtelemässä, liesua riitti. Perjantain duunin kesäpäivä (hyvää ruokaa, kesäteatteria ja olutta), lauantaina kesäpäivä tyttöjen kesken (minä, äiti, sisko ja Aada) kaupungilla, illalla palaneena baarissa ja sunnuntaina kesäpäivä Kaivarin konsertissa ja maleksimassa kaupungilla. Aada näytti huolestuttavasti nauttivan Lauri Tähkän musiikista, mutta eiköhän se saada vielä korjattua vuosien varrella :)


Torstaina Rövinssiin. Ei vois olla onnellisempi. Kaksi päivää töitä (tosi kiire, mutt kai mä kerkeen kaiken) ja sitten ekaa kertaa tänä kesänä juna alle ja menoks. Yritän pysyä myös positiivisena sääennustusten suhteen, mitä ne on tänä kesänä kertaakaan tienneet. Toivottavasti tälläkin kertaa Mikko/Mika Routala on väärässä ja Seinäjoella ei todellakaan sada loppuviikosta! Ja toivottavasti muistan ottaa kaikki kamat. Hassua, nyt se kauan kauan odotettu kesä sitten on täällä.

Tänään oli leipomuspäivä. Tehtiin kämppiksen kanssa makaroonilaatikkoa ja raparperipiirakkaa. Ja aika hyvin tehtiinkin, täytyy sanoa. Että täällä meitä ois kaks pullantuoksuista sinkkuneitoa... *Gröhöm, gröhöm* Eilen tajuttiin muuten mihin niitä miehiä oikeasti tarvitsee. Ei, lamppu ei palanut, ei, viemäri ei tukkeutunut, ei, patterit eivät tarvinneet ilmaamista, ei, lasten tekoonkaan ei enää miestä tarvita ja ei, hiippari ei kolkutellut yöllä ovella. Vaan... meillä oli amppari sisällä käytävässä. Meistä olisi saanut kyllä hyvän kotivideopätkän kun vähän tyttömäisesti kiljahdeltiin ja piilouduttiin vessaan sitä karkuun. Eli vaihdetaan lautasellinen makaroonilaatikkoa satunnaisiin mehiläisenhäätöpalveluihin!

No comments:

Post a Comment