Wednesday, June 13, 2007

Suomessa on vain lunta ja asioita, jotka eivät ole lunta

Haa. Yrittivät taas kaikkensa, jotta lomallejäämispäivän ihanuus katkeaisi ja muuttuisi kurjuudeksi. Tietokoneen ohjelmat temppuili, päätä särki, kukaan ei vastannut puhelimeen tai sähköposteihin, otsikot isottelivat ja yhden hölötyksistä en saanut mitään selvää. Mutta ihan turhaan. Mikään ei voi nyt pilata tätä fiilistä. Viiren päivän putki ihan ilman ressiä, töitä, mitään. Ja kaiken lisäksi pääsee pois kaupungista.

Uusi reppu odottaa pakattuna vieressään makuualusta ja makuupussi. Telttailemaan pojat telttailemaan. Peukut pystyyn hyvien säiden puolesta, suu virneeseen ja Provinssiin. Tästä se alkaa... Festarikesä!

5 comments:

  1. Mä olen aivan varma, että ennen kuin perjantaina lähden matkalle, mulle selviää, että me ollaankin Amsterdamin sijaan erehdyksessä varattu matka Prypiatin kauniiseen kaupunkiin. Tai sitten mä vaan hukkaan passini, pankkikorttini ja kaikki housuni.

    Hauskaa provinssia!

    ReplyDelete
  2. Heh, pientä lomastressiä havaittavissa sielläkin suunnalla :) Tässä aamulla lähdön hetkillä ei enää stressaa vaan on ihan malttamaton. Ollaaks jo perillä?

    Mutt hei, hauskaa Amsterdamia ja muista housut!!

    ReplyDelete
  3. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

    ReplyDelete
  4. Uups. Voisko joku Epsanjan (vai mitä kieltä on) taitoinen suomentaa? Mää en ymmärrä :S

    ReplyDelete
  5. Se on portugalia, ja mainostaa t-paitojen tekemistä...eli spammii

    ReplyDelete