Thursday, March 27, 2008

Hei hei Jevgeni

Kääpiöhamsterimme (ex-kämppiksen ja minun yhteinen pieni venäläisemme) Jevgeni kuoli. Tämä tapahtui tuossa pääsiäispyhien aikaan, häkki oli hiljennyt kun palasin Naantalista äitin luota pääsiäisen vietosta eilen. Testasin asiaa laittamalla tuoretta ruokaa sille, muttei se ollut tähän päivään mennessä sitä syönyt. Maailman rohkein nainen Nina lensi paikalle apuun, kun en itse uskaltanut katsoa pesäkoloon ja totesi Jevgiksen kuolleeksi. Kyllä minäkin sitä kurkkasin. Rauhallisella kerällä oli pieni eläin. Nyt täällä asuu enää minä :(

Pääsiäisen vietin tosiaan mukavasti ja rauhallisissa merkeissä äidin luona. Viikonloppu meni leppoisasti Naantalin merimaisemissa, rentoutuessa ja äitin kanssa hengaillessa. Luin, katoin telkkaa, lenkkeilin, nukuin, kävin mammalla ja söin hyvin.

Ja hei, eilen koulun ruokalan leipätiskillä törmäsin amerikan kaveri Johon. Hauskaa. Hän oli myös Suomesta, vaikkakin siis alunperin Philippiineiltä. Hassua oli millainen jenkkiaksentti minusta löytyi muutaman lauseen kuulumisten vaihdon aikana. Ikävä Amerikkaan!

Tänään sain kollegalta laku-patukan, toiselta vieraammalta kollegalta haukun yritykset (haukkui väärää puuta) ja lukijalta haukkuja. Itse olin eilisten muutaman olusen voimalla jotenkin tosi vauhti päällä. Eli muista viis, hyvä päivä oli!

Ja sovin myös tärskyt söpön pojan kanssa. Jopa viidennet sellaiset jo Ö__ö Viimeksi minulla oli yhtä pitkä "juttu" (ää tuo luokittelu on niin vaikia, mikä se on se jota tapaillaan mutta jonka kanssa ei seurustella, johon tutustutaan ja josta ei oikein tiedä mitä ajatella ja jonka kanssa pelataan sitä treffipeliä, jossa pitää miettiä kuka saa soittaa ja kenelle ja koska ja mitä sanoa) kesällä 2006, jolloin tapailin salaatinkastikepoikaa... muistaakseni 4 kertaa. Vuosi 2007... Ei jää historian kirjoihin minään suurena rakkauden vuotena :P

No mutta. Analysoin tätä sitten joku toinen kerta, tällä hetkellä en oikein edes tiedä mitä sanoisin. Hänestä. Minusta. Tapailusta. Jutusta.

Huomenna tapaan siskon ja tirpun junassa ja matkaamme hautaamaan vaaria :(

No comments:

Post a Comment