Tuesday, March 18, 2008

Humppakin siellä soi

Lappeenrannassa. Ihana miniloma ihanimpien tyttöjen kanssa maailmassa. Kaikki oli ihanan tyttöä, jutut, singstarin laulamiset, humppaamiset Giggelis ja Wiltsussa, avautumiset, hot shotit ja krapulakaljat. Kerrassaan mainiota. Se on kyllä mahtavaa lähteä sellaisella porukalla reissuun, josta tietää, ettei siitä voi tulla huono. Ja aina se ylittää silti jo valmiiksi korkeat odotukset. Aina on vielä vähän hauskempaa ja aina naurattaa vielä vähän enemmän ja aina sitä tykkää ystävistään vielä vähän enemmän, kuin on kuvitellut.

Tämä viikko on sekoitus pääsiäislomachillailua ja työtä. Jotenkin ei saa kummastakaan täysillä kiinni. Viikonloppuna lähden Nådeen äitin luo, tarkoituksenani ottaa ihan rentoilun kannalta. Vähän jotain kouluhuttua ehkä vääntää.

Äh. Töissä typerä huumorini ymmärrettiin vakavuudeksi ja se päätyi lehteen. Yritin vielä seivata tilanteen siinä onnistumatta. Jännityksellä odotan palautetta.

Tänään kävi myös mitä mainioin juttu (Varoitus: Mainos). Jotkut ehkä saattavat tietää, että kaikki miniatyyrimäinen ja erikoinen ja uusi saa minut joskus vähän hullaantumaan. Tänään sen teki uusi pieni Mini-lättä-purkki, jossa on siis kaksi pientä 100 gramman levitepurkkia yhdessä. Oikea maailman lahja sinkuille, jotka eivät yksinkertaisesti saa 400 grammaa kulumaan. Se maistui torilta ostettujen perunapiirakoiden päällä oikein mainiolta.

Söpö poika. Edelleen. Kuvioissa on. ^_^

No comments:

Post a Comment