Friday, March 14, 2008

Senkin lörppö

Viime viikonloppuna tapahtui surullisten uutisten lisäksi myös muutamia mukavia asioita. Bottalla oli kutsuvierasbileet, joissa sai ilmaista ruokaa ja viinaa :) Aina kiva. Oli myös ohjelmassa tuparia ja karaokeiltaa. Hauskoja juttuja!

Viikko on ollut yhtä työtä, koulua ja henkistä valmistautumista viikonloppuun, yllättäen. Iso-tädillä oli digiboksikriisi, joka ratkesi painamalla kerran radio/tv-nappia. Sattuuhan näitä. Itselläni oli esseen esittely -kriisi. Ratkesi sekin.

Tänään kutsuu Tsirput Saimaalla viikonloppu -kiertue eli 8 tytön remmi suuntaa kohti Lappeenrantaa pistämään ränttäliksi. Parasta!

Kevät tuli alkuviikosta pariksi päiväksi ja se oli ihanaa. Ja mun pää meni heti sekaisin. Niin. Juurikin siitä asiasta, josta pää menee keväisin sekaisin. No onneksi tuli taas räntää ja pimeää, että sai töitäkin tehtyä unelmoinnin sijaan.

Ja pakko kai siitä on nyt mainita kun en malta olla hiljaakaan. Söpö poika. Tavattu. On. Hi.

1 comment:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

    ReplyDelete