Wednesday, August 15, 2007

Vanhat hyvät ajat takana, villit stressiviikot edessä

En ehdi, päätin postata kertoakseni vain, etten ehdi postata. En ehdi mitään. Nytkin mun pitäis olla jo unten mailla, että jaksan nousta aamulla taas riekkumaan ympäri kaupunkia. Juokse Heenu juokse.

Lyhyt kertaus viime keskiviikon jälkeisistä tapahtumista:

Torstaina töitä ja avainten kotiin unohdus. Soitto talkkarille ja pari kaljaa terassilla.
Perjantai siivousta aamusella, haastattelu kello 14, sitten lounaalle äitin, tirpun ja siskon kanssa, sitten Turkuun, Naantaliin ja Rymättylään mökille, saunaan, uimaan, pari kaljaa isin kanssa, mukavaa rupattelua ja nukkumaan
Lauantaina haastattelun purku rusketuksen oton lomassa, Naantaliin, jutun kirjoitus, lounas, suihku, juhlavaatteet niskaan ja Tuuin puutarhajuhlallisuuksiin, hyvää ruokaa, helmi dj, hauskaa seuraa, ilmaista viinaa ja kaikki hyvin, Naantalin Kaivohuoneelle jatkoille, "Hae pöytään mies, jolla on..."-peliä, kävely kotiin, pientä avautumista ja nukkumassa kello kuusi aamulla
Sunnuntai kello 11 ylös (nykyään yritän kynsin hampain pitää kiinni unirytmistä, joka tarkoittaa aikaisia aamuheräämisiä jopa sunnuntaisin), löhötystä, pieniä pahanolon puuskia, hyvä jutteluhetki isän kanssa, Raisioon, Turkuun, Helsinkiin, kämppis ja Kaarina mukana, haastattelunkirjoitus puhtaaksi illalla
Maanantai ylös kello 6, seiskaksi töihin verkkotoimitukseen, jänskätti, mukavaa, mutta tosi kiireistä työntekoa, kotiin, Kaarinan tekemää hyvää pastaa naamaan, Hannalle ja Marcukselle lettukesteille, pubiin parille (Maanantain aikana näin Sami Saaren, Anna Hanskin ja sokerina pohjalla Mauri Pekkarisen)
Tiistai Ylös kello 8, kympin junaan Tampereelle, Sallan ja Maikun treffaus, Särkkikseen (joka oli vaan puoliks enää auki), juoksua ympäri 15 laitetta, kymmenen kertaa Tornadossa, joista kaksi takapenkillä ja kolme eturivissä, hattaransyöntiä, haastattelujärkkäilyjä Akvaariossa, ihania tyttöjä, kävely Vaakon Nakille, Puolikkaan Kuuman koiran syönti (munkki, jossa nakkeja, yllättävän hyvää), Vaarille, rupattelua, nukkumaan, Vaarin kuorsausta, hiki hiki hiki
Keskiviikko ylös kello 8, rupattelua ja aamupalaa Vaarin kanssa, heiheit, juna Helsinkiin, haastattelujärjestelyjä matkalla ja kotona, töihin kello kolme, töistä kello 21.15, kotiin, ruokaa, kiire

Torstaille luvassa vielä kiireisempää, perjantaille pientä kiirettä. Lauantaina taas Turkuun ja sunnuntaina takaisin. Ja maanantaina kouluun ja välissä töitä ja öitä siskolla.

Ostin viime viikolla hiusvärin, kämppis kysyi koska laitan sen päähän. En tiedä, en ehdi! Nyt nukkumaan, ettei huominen mene plörinäksi. Alla sisko ja Tirpu ja Tirpun nassu, lisää kuvia tulossa tuonne valokuviin. Kunhan ehdin eli ei voi luvata, että huomenna just. Vikana kuvana tietovisakysymys nro. 3 eli mikä kuvassa (Salla ja Maikku ei saa vastata)?

7 comments:

  1. toi on tampereelt... siit jonkun harjun päält... sen toisen järven melkee rannalt... öö.. tää o aika vaikee... täytyy googlaa.

    ReplyDelete
  2. Tämähän on helppo.. Se on Haulitorni Tampereen Pispalassa heti Vaakon nakkia vastapäätä. Ja Vastavirtaklubia. I win!

    ReplyDelete
  3. Hannaki on käyny Vaakolla, eli tiesi vastauksen. haha! Mäki olisin tienny. Tosin taksikuskien versio on paljon hauskempi.

    ReplyDelete
  4. Saitteks te kans Vaakon nakki tarran?

    ReplyDelete
  5. No hito, ois pitänyt kieltää muitakin Vaakon Nakin asiakkaita vastaamasta. Ja ei, ei saatu tarroja, Maikku pihtas niitä ilmeisesti.

    Ja kuvassa on siis haulitorni, johon kiivettiin hauliaineet selässä ja sitten tiputettiin ne tuolta putkesta ja alhaalla ne oli valmiita hauleja.

    Nykyään siellä on valot päällä öisin, jos joku tietää siihen oikean syyn (taksikuskikertomus ei kelpaa) niin kuulen sen mielelläni.

    ReplyDelete
  6. mä UNOHDIN antaa teille niitä tarroja! A-N-T-E-X! saatte sitte joskus myöhemmin jos ootte kiltisti. ja tässä linkki haulitorniin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Pispalan_Haulitehdas

    *m*

    ReplyDelete
  7. mä oon vähän katkera tän tarra-asian vuoksi. no, ehkä selviän ilman. ehkä! mielenkiintoinen linkki. aletaanko harrastaa haulitorneja?

    salla.

    ReplyDelete