Wednesday, March 2, 2011

Etäpäivän herkkulounaspasta eli accidental gourmet mac 'n cheese

Kurkkasin lounasajan lähestyessä jääkaappiin ja totesin sen sisällöksi puolikkaan creme fraiche -purkin, unohdetun parmesan-raasteen jämän, pienen feta-kökön ja emmental-raasteen lopun. Tarkistin onko pastaa, oli.

Eli siinä aineet. Keitin pastaa yhdelle, heitin joukkoon creme fraichen, sekoitin, lisäsin juustoraasteet (yhteensä ehkä desi) ja sekoitin vielä hetken. Suolaa ja pippuria ja päälle ripottelin feta-murua, oishan sen voinut pastakastikkeeseenkin suoraan lisätä.

Etäpäivän herkkulounaspasta oli syntynyt. Sekaan ois toki voinut hifistellä sipulia, valkosipulia ja paprikaakin, mutta päädyin nyt tähän pelkistettyyn linjaan. Ja oli muuten hyvää.

Etäpäivän muuta satoa: tilasin meille tiskikoneen. Oho, nyt loppu se tiskaus.

No comments:

Post a Comment