Saturday, December 17, 2016

Äiti ja vauva - kuvat kuukausittain

Näistä kuvista oon tosi onnellinen. On ollut Arvon eka vuosi, mutta myös minun eka vuosi äitinä. Näissä kuvissa me on kasvettu yhdessä.

Jostain syystä näitä kuvia tuli tavaksi ottaa aamulla. Ehkä sen miettisin vielä uusiksi. Tapa lähti oikeastaan siitä, että sen hetken kun talvella on valoisaa oli valoisinta meidän makuuhuoneessa. Ja tuon sinisen seinän halusin kuvien taustaksi. Mutta tukka on aamupörrö joka kuvassa eikä meikin hiventä. Äidin värissä näkyy hyvin kesä, hiusten likaisuus sekä silmäpussien koko korreloi mitenkä-on-vauva-viime-aikoina-nukkunut-yhtälöön.

Tätä on myös vähän vaikea julkaista, koska tästä niin näkee, että millainen painojojoilija minä olen. Huoh. Ja jossain vaiheessa kesää iski kova teiniakne, joka ei ole helpottanut. Huoh.

Arvon vaatetus vakiintui valkoiseksi vasta liian myöhään, ekassa kuvassa hänellä on L-koon kestovaippa ja kuvakulmakaan ei ole kuvissa sama.

Itse näen näissä kuitenkin meidän vuoden. Tiedostamattani kuvasimme aika realistisen sarjan vuodesta, joka myllersi kaiken. Ei se ollutkaan tasaista eikä kiiltokuvaa. Ei todellakaan. Se oli tällaista.

No comments:

Post a Comment