Monday, December 12, 2016

Arvon eka vuosi - vauvan kuukausikuvat

Snif ja nyyh. Pari viikkoa myöhässä julkaisen nyt näitä Arvon synttäripostauksia vielä!

Ihanat oli nuo Milestone-kortit, jotka saatiin vauvakutsuilla. Nyt ne on kahlattu loppuun ja menevät kiertoon kummipojalle. Osa niistä on kyllä aika tehokkaasti jyrsitty kuten kuvista näkyy. Hirveän haastavaa tuo kuvaus oli sen jälkeen, kun Arvo oppi tarttumaan asioihin.

Ja jos luulin vuosi sitten, että vauvan kuvaaminen pimeimpään vuodenaikaan on haastavaa, niin kyllä viipottavan taaperon kuvaus samaan vuodenaikaan on vielä hankalampaa.

Huomasin myös, että Arvolla on 5kk, 8kk ja 11kk -kuvissa samat housut. Jostain meille käytettynä tulleet harmaat 68-koon H&M-collegehousut. Edelleen ovat käytössä. Ne on ihan parhaat. Leveä vyötärö ja pysyvät hoikan pojan päällä nytkin kun menoa riittää ja napakoiden lahkeensuiden ansiosta sukatkin pysyy jalassa. Kangas on tukevaa ja nypytöntä, vaikka meilläkin nämä pöksyt on pesty jo kymmeniä kertoja. Saati sitten entisessä kodissa.

Olen yrittänyt etsiä samanlaisia, mutta H&M:n valikoimissa niitä ei enää ole enkä ole muidenkaan kauppojen valikoimissa vastaavaa mallia nähnyt. Lastenvaatekirppiksiäkin olen silmäillyt joskus nämä mielessä, ostaisin heti seuraavat koot.

Toisaalta on sillä edelleen käytössä tuo vihreä vaippakin, joka on päällä 10 viikon kuvassa.
Sitten 12 viikon kuvaa otettaessa Arvo ei oikein hotsittanut ja minun piti ottaa uudet toisella kertaa, mutta se jäi. Onneksi on edes tuo ja eihän se elämä aina ole pelkkää hymyä.

No comments:

Post a Comment