Monday, October 17, 2016

Varma kikka karistaa raskauskilot!

Ilmainen ja kiva vinkki kaikille, jotka näin 10 kuukautta raskauden jälkeen vielä painivat niiden harmillisten jenkkakahvojen kanssa: vatsatauti.

Noudatin tätä ihmedieettiä torstaista sunnuntaihin. Hellii sekä kehoa että mieltä ravata vessanpöntön ja energisen, viime viikolla varmuutta kävelyynsä saaneen, taapertajan väliä. Aina välissä lankkua sohvalla ja Jaffaa. Limua onneksi saa tässä dieetissä vetää niin paljon kuin kestää, mitään sen kiinteämpää ei.

Miehen otin mukaan ruokavalioon launtaina, koska mikään ei tiivistä avioliittoa niin kuin vessanpöntön halailu vierekkäin. Eli parisuhdeterapiakin tuli hoidettu samalla. Pikku-ukkeli säästyi onneksi kokonaan.

Ja hei voin kertoa, että kyllähän kilot karisi!

Itsellä lähti kolme kiloa, jotka korvamerkitsin prosessin aikana viimeisiksi raskauskiloiksi. Jipii, vihdoin!!! Kesäkiloja kyllä vielä jäi viitisen.

Marja Hintikka Livessä tänään aiheena "Häpeisit, läski äiti!". Aattelin katsoa.

Ai niin, täytän tänään 33 vuotta (voitte onnitella!) ja viimeisen vuoden aikana oon oppinut, en ehkä täysin hyväksymään itseäni, mutta relaamaan tämän oman kroppani kanssa. Siinä on tuommoista ja tämmöistä, mutta en enää joka kerta kyttäile niitä peilin ohi kävellessä. Hyvä mä!

No comments:

Post a Comment