Wednesday, October 15, 2008

I am sixteen going on twenty five.

Mieli parani viikonlopun aikana taas valtavasti. Ehkä suurin osa pahasta mielestä johtui sosiaalisten kontaktien vähyydestä viime viikolla. Eli kavereita en nähnyt, mutta kaikkia idiootteja kyllä.

Viikonloppu meni kyllä aivan ihanissa merkeissä Suomenniemellä, omassa saaressa. Ruska-aika ja järvi ympärillä. Tosi kaunista. Aikuiset ihmiset tietty mekastivat rauhallisella mökillä minkä kerkesivät, laulettiin, leikittiin, tanssittiin ja pelattiin piilopulloa. Piilopullo meni silleen, että kaikki osallistujat piilottivat juomapullonsa maastoon ja kätköillä piti käydä silleen, ettei kukaan yllätä juomasta. Aikuisten hippaa/piilosta. Hauskaa!

Tänään kiersin 20 mummolaa kotiäänestyshommissa. Rankkaa, mutta ihan hauskaa vaihtelua. Näki kaikenlaisia mummoja ja mummojen koteja. Oli yhden papankin koti, sillä oli kuulemma 3000 kirjaa siellä :O Kyllä ne vaan useat aika yksinäisiltä näyttää, kovasti oisivat halunneet rupatella, mutta kun ei meillä ihan hirveesti sitä aikaa ollut :(

Minä kun en oo koskaan niin ollut vaalisalaisuuksien päälle niin here you go, minä mainostan: Tiina Hiltunen, 774, SDP. Kyllä äiti (ja Kaarina), mä äänestän tällä kertaa demaria. I know I make you so proud :)

Anna Abreau, 18, ei ole valmis äidiksi. Hänellä Iltalehden mukaan kuitenkin jo hyväpalkkainen ura, omistusasunto, auto ja avoliitto.

Heenu, 2 päivää vaille 25, ei todellakaan ole vielä valmis äidiksi (ei ehkä koskaan tule olemaan, eikä ole koskaan kokenut vauvakuume-tunteita). Heenulla on ihan ok-palkkainen, kylläkin osa-aikainen, työ (mikä f-ing ura). Heenu ei todellakaan saisi asuntolainaa (ei varmaan vielä viiteen seuraavaan vuoteen). Heenulla ei ole autoa, ei edes ajokorttia. Heenu on vanha piika.

Niin... täytän 2 päivän päästä 1/4 vuosisadan ja olen siitä tosi positiivisilla fiiliksillä.

Päivän mummositaatti: "Onneks sitä intternettiä ei ollu keksitty viiskytluvulla, kun mä oisin ihan varmaan ruvennut sellaiseksi hakkeriksi."

4 comments:

  1. Hihii, me voitaisiin lyödä sun äidin kanssa ylävitoset! En valitettavasti tunne ehdokastasi, mutta meillä on 23 yhteistä facebook-kaveria ja muitakin kuin demarikavereitani hänen tukiryhmässään. Ja puhuu vielä kirjastojen puolesta, varmasti hyvä valinta *hymy*!

    Ja voin näin vanhana ja viisaana todeta, ettei mulle ainakaan tullut mitään neljännesvuosisatakriisiä, vaan sellainen naistenlehtimäisen iloinen ja omasta iästään ylpeä olo...

    (ja pitäisiköhän kirjoittaa välillä sitä omaa blogia, eikä kilometrikommentteja sun blogiin...)

    ReplyDelete
  2. Kyllä Kaarina, sun pitää ehdottomasti kirjoittaa omaankin blogiin välillä :)

    *naislehtimäistä fiilistä odotellessa*

    ReplyDelete
  3. nii kaarina kirjota sà vaan sità blogias! ja tàytyy vaan todeta et onneks mulla on vielà yli 2kk tohon ikààntymiseen. ehtii hankkia viel uran, lainan yms.

    ReplyDelete