Sunday, April 22, 2007

Ennenkuulumattomuuksia.

Ennenkuulumattoman (tai ainakaan pitkään aikaan kuulumattoman) rauhallinen viikonloppu takana. Perjantaina huilailin kotosalla, lauantaina huilailin kassalla ja illalla käytiin syömässä ja katsomassa "Numero 23", joka oli aikas mielenkiintoinen. Tosi jännittävä juoni ja hyvät näyttelijävalinnat. Loppupuoli vaan elokuvasta jotenkin lässähti, olisin kaivannut enemmän sitä paranoian käsittelyä. Jäi jotenkin vajaaksi koko elokuva.

Sunnuntaina nautiskelin pitkään nukkumisesta ja loikoilusta. Silitin pari tuntia (mulla on paljon vaatteita joita en ole käyttänyt pitkään aikaan kun en ole jaksanut niitä silittää, eläköön itsestäänsiliävät materiaalit!). Siivoilin kaapin, kävin lenkillä naapurin neidin kanssa ja tein herkullista salamipastaa. Ja katsoin jokaisen kunnon suomalaisen tapaan tanssii tähtien kanssa -finaalin.

Sunnuntai oli kyllä paras pitkiin aikoihin. Yleensä sunnuntait ovat krapulaisten masentavien ajatusten siivittämiä, mutta eilen olo oli energinen ja reipas. Maanantain tulokaan ei ahdistanut. Vähän kyllä harmittaa, etten saanut koko huonetta siivottua, kuten oli suunnitelmissa. Rentoutuminen on edelleen ongelmani.

Kerroin äitille, etten ollut liesussa ollenkaan viikonloppuna ja hän kyseli minulta ihmeissään, että onko rahat niin loppu? :P Eli aika ennenkuulumaton viikonloppu, jos oma äitikin järkyttyy.

Tänään olen juossut kaupungilla sateessa ensin parilla juttukeikalla, sitten metsästämässä viidakkovappubilevaatteita ja tapaamassa kavereita. Kävin viidessä eri kahvilassa ja yhdessä ravintolassa päivän aikana. Ö_ö Pörrrrr. Ja tähän kaikkeen meni yhdeksän tuntia, monta kymmentä euroa ja sukat olivat märät koko päivän. Örrrr.

Ens viikonlopulle ja sen jälkeen on luvassa niin paljon kivaa, että herra sääjumala vois suvaita antaa meille hyvät kelit. Ja rouva aikajumala vois antaa tämän viikon kulua nopeasti. Duunissa on kyllä aika paljon hommaa, että ehkä se kuluukin. Hei... pitää kuulostella itseäni, ressaako minua töissä tällä hetkellä mikään? Tuntuu että ehkä ei? Apua, sehän olisi myös täysin ennenkuulumatonta :P


P.s. En koskaan voisi olla miehen kanssa joka juo ravintolassa viinipullon suusta. Ja ois tosi kiva, jos mies siivoaisi aamuisin.

No comments:

Post a Comment