Tuesday, December 15, 2009

Kaverit

Miten mulla on näin mahtavia ystäviä? Välillä täytyy oikein ihmetellä, että miten ihania tyyppejä sitä on saanut ympärilleen.

Takana on siis kaikin tavoin täydellinen viikonloppu Tampereella. Vähän Kumman kaa -maratonia, vähän kossua, vähän baaria, yksi teatteriesitys. Seitsemän tyttöä. Paljon naurua ja iloisia keskusteluja. Muutamia vakaviakin. Tanssimuuvsseja Bricks-yökerhossa. Mitäpä muuta sitä voisi edes pyytää?

Käytiin tosiaan katsomassa Sofi Oksasen Puhdistus Tampereen teatterissa, kun se pääsi Helsingissä jäämään välistä. Ikävä kyllä se oli aika huono. Kirja oli niin mahtava ja odotukset korkealla. Yhteenvetona kai voisi todeta, että näyttelijät olivat korkeintaan keskivertoja ja kirjan hieno tarina oli jotenkin läiskäisty helpoimman kautta leviäksi teatterilavalle. Tietysti tässä tapauksessa pitäisi muistaa, että ensin oli näytelmä ja sitten kirja. Eli ehkä se on kirjaksi kirjoittaessa vasta hioutunut timantiksi.

Tampereella oli myös pitkiä poikia. Se on vähän niin kuin Suomen Hollanti (jossa asuvat vissiin maailman pisimmät ihmiset). Suhteellisen pitkänä tyttönä arvostan tätä tietysti kovasti.

Oli siellä ainakin kaksi yli kaksimetristäkin. Minä jopa ylitin itseni ja hain toista niistä tanssimaan. Ja se lähti :)

Viikonloppu päättyi mitä mukavammin siskon, äidin ja siskon tytön kanssa sunnuntai-iltaa viettäessä. Kumman kaa -naurut irtosivat luonnollisesti tässäkin naisporukassa ja Aada puolestaan tanssi aikas taitavasti sarjan tunnarin tahtiin.

P.s. Onko

a) laitonta
b) hullua
c) aika porvaria
d) laiskaa
e) noloa
f) hyväksyttävää

ajaa viikonlopun aikana seitsemän matkaa taksilla?

P.p.s. Lunta jes!

4 comments:

  1. Tyttöjen viikonloppuna täysin hyväksyttävää :D Oot rakas!!

    ReplyDelete
  2. Palvelujen käyttö on tottakai hyväksyttävää! Onhan se toki myöskin vähän hullua, aikas porvaria ja pikkuriikkisen noloa. Mutta ajettiinko me oikiasti seitsemän kertaa?

    P.S. Itse olet rakas ja ihana!

    P.P.S. Äiti osasi heti kertoa, että baarijonossa ehkä näkemäni serkku seukkaa sen Alide Truudin näyttelijän kanssa, joka on myös Sulevi Peltolan tytär. Jännä ja pieni tämä maailma...

    P.P.P.S. Unohdin kokonaan jutella sun kanssa sun uudesta kodista, anteeksi. Seuraavan kerran kun nähdään niin keskitytään vaan sun kuulumisiin!

    ReplyDelete