Wednesday, December 23, 2009

Keskusteluja

Kaverin kanssa mietittiin viime viikolla, voiko huonot ultraäänikuvat palauttaa ja vaatia niitä ottamaan uusia? Se on kuitenkin ainutkertaista ja sitten muistoksi jää kuvia, joista lasta ei edes kunnolla erota. Kyllä sieltä pienen polven näki ja sormien varjot, mutta kyllähän ne kieltämättä parempia ois voineet olla.

Tämän keskustelun jännin juttu on kuitenkin se, että ensimmäinen ystäväni on siis raskaana. Hän saa toukokuussa todennäköisesti (omasta ja minunkin mielestäni) pojan :) Juurikin äsken ensimmäiset ystävät menivät naimisiin ja nyt toiset saavat lapsen. Does this mean that we're all grown up now?

Tapasin kaksi miestä viikonloppuna. Tai tapasin ja tapasin, mutta juttelin kahden _oletettavasti_ sinkkumiehen kanssa. Toinen kertoi, ettei ole tehnyt mitään kolmeen vuoteen ja toinen kysyi pakit saatuaan, että mitä tv-kanavaa katson mieluiten? Hän kun oli yhden televisiokanavan markkinoinnissa töissä. Sinänsä ihailen miehen viitseliäisyyttä. "Ei irronnut, mutta sainpahan vähän kenttätutkimusta tehtyä."

Helsingin miehet (kyllä, kaksi kappaletta on täysin pätevä ja kattava otos _kaikista_ Helsingin miehistä) näyttivät siis parastaan. *Luo haikeita katseita Tampereen suuntaan*

Aada kertoi minulle sunnuntaina pulkkamäkeen lähtiessämme, että olen hänen best friend. Tiedän, etten ole ihan exclusive, mutta hyvältä se tuntui :) Minusta on kyllä kuoriutunut ihan täysverinen täti, pyörin lauantaisin muumien kanssa, katson Dumboa, pyyhin pyllyä ja käyn pulkkamäessä. Ja nautin tästä kaikesta täysin siemauksin <3

Isotäti ihmetteli edellispäivänä hänen luonaan käydessäni, kuinka hän on ehtinyt 91 vuoden ikään. "Olen asunut Helsingissä 72 vuotta, iiks", hän sanoi ja virnisti. Hän muutti tänne 19-vuotiaana, ihan niin kuin minäkin. Minulla vuosia on takana vähän päälle kuusi. Hän antoi minulle joululahjaksi kukalliset alushousut ja rahaa. Muistutti jälleen kerran missä säilyttää osakekirjojaan ja tarjosi aina yhtä maukasta ruokaa.

Mummokaveri kiitteli kovasti kuluneesta ajasta istuessamme eilen hänen keittiössään juomassa viiniä ja syömässä joulutorttuja. "Sun siskos odotti vielä Aadaa kun sä aloit käydä täällä... Ett arvaakaan miten tärkeää mulle on, että käyt." Yhden yksinäisen mummon iloiseksi tekeminen silloin tällöin on kyllä ehdottomasti parhaita asioita, mitä olen saanut aikaiseksi. Voin suositella kaikille.

Vilnasta (uuden vuoden matkakohde, reissuun ens keskiviikkona, jes jes) kuultua. Kollega: "Siellä on samanlainen Radisson SAS kuin jossain toisessa Euroopan maan pääkaupungissa." Toinen kollega: "Euroopan suurin vanha kaupunki." Isotäti: "Paljon kerjäläisiä ja pahaa ruokaa. Hotellikaan ei ollut kummonen." Joku oli käynyt jossain hyvässä baarissa... Kaikki tuntuvat vain piipahtaneen siellä - Baltian kierroksella... Toivottavasti se ei osoittaudu Itä-Euroopan Raisioksi, joka siis on Suomen virallinen ohikulkukaupunki.

No comments:

Post a Comment