Thursday, September 29, 2011

Avokado

Olen taas hullaantunut avokadoon. Käytän sitä salaateissa, munakkaiden päällä ja yritän koko ajan keksiä lisää käyttötapoja. Jos joku tietää jonkun hyvän ohjeen, jossa avokadoa käytetään lämpimänä niin jakakaa pliis!

Viime viikolla kokeilin Pastanjauhannan Mozzaellaa ja avokadoa -ohjetta. Löytyy linkin takaa, koska en tehnyt mitään muutoksia. Paitsi vahingossa sekoitin chilin kastikkeeseen, muttei tuntunut haittaavan.  Siitä tuli ihan mielettömän hyvää. Meillä tätä "salaattia" syötiin suppispiirakan kanssa (ehkei paras match?), koska sienistä piti päästä jotain tekemään just samana päivänä :)

1 comment:

  1. Kuulin Turun osastolta, että avokadoa ei siis voi kypsentää. Maku kuulemma muuttuu. Aion testata. Ja raportoida!

    ReplyDelete