Wednesday, January 15, 2014

Ilmainen laihdutusvinkki

Tehkääpä sosekeittoa mustista beluga-linsseistä, perunasta ja porkkanasta.

Maku on ihan ok, mutta siis en ole koskaan niin luotaantyöntävää mössöä tehnyt. Linssit ovat siis värjänneet keiton harmaaksi.

En edes tiennyt, että voisin saada vilun väreitä jonkun ruoan katsomisesta. Aiemmin olen kokenut samaa ehkä lähinnä hajusta (keitetyt sisäelimet) ja mausta (marsipaani).

Onneksi tein kerralla kolmen litran kattilallisen, että saadaan nauttia siitä monta päivää. Ai että!

3 comments:

  1. Keitto joka pitää syödä sokkona...

    ReplyDelete
  2. Keitto joka pitää syödä sokkona...

    ReplyDelete
  3. Heh, sitäkin yritin mutta aika pieniksi jäi lautaselliset... Nyt se on onneksi loppu ja toista kertaa ei meidän talouten tule 😃

    ReplyDelete