Monday, January 28, 2008

Pöhkö

Hihi, lähdin teineilemään lauantai-illaksi Porvooseen. Hihi. Aikamoista. Likaisia poikamiesbokseja, joissa on satiinilakanat (en testannut). Jännitystä pääseekö kaikki sisään baariin. Ruuhkainen Be Pop-baari ja paljon porvoolaisia, jotka eivät istuneet vaan parveilivat baaritiskillä ja narikalla. Vähän heikko DJ. Muutama paukku ja yksi tarjottu siideri. Pientä perinteistä sinkkuus yms.-avautumista ex-kämppikselle. Hassun tytön stripparimuuvssit meidän pöydällä. Yhden biisin kestänyt humppaputki. Yksi kirjoitettu känniviesti (mutta ei lähetetty, huh huh). Puoliksi syödyt lihapullaperunat majoneesilla. Kymmenen ihmistä ahtautuneena taksiin. Sammahtaminen sohvasängylle.

Hiuhau, sunnuntai koitti. Ex-kämppiksen nykyinen kämppis liittyi seuraan. Kolme sinkkutyttöä rapulassa. Ei vain yksi yksinäinen niinkuin useimmiten nykyään. No mitä siitä seuraa:

Hysteeristä kikatusta, pitsan syöntiä ja...

Unelmointia: kiihkeistä pusuista, "mä tykkään sunsta niin paljon ettei siin oo mitään järkee"-lauseista ja pienemmistäkin tunnustuksista, miehet kun yleensä laukovat latteuksia. Eikä ne tunnustukset vaan ne tunteet. Jotain "I don't live here anymore"-tunnetta.

Todellisuudessa: alakerran naapurin pariskunta riiteli rahasta rappukäytävässä, ettei lapset kuulis.

Ja tänään tuli kaikkien romanttisten eleiden kuningaselokuva Love actually. No comments.

Tänään olen ollut taichi-joga-pilates-jumpassa. Rankkaa. Pesin pyykkiä ja tein töitä kotoa käsin. Siivosin, vein matot pihalle ja imuroin ja tiskasin. Jollain asteikolla päivää kai vois sanoa tuotteliaaksi. Ei siltä kuitenkaan tunnu. Mondayloser-feeling.

No comments:

Post a Comment