Monday, September 15, 2008

Se maanantaista

Uusi maanantai, vanhat kujeet. Koulussa käväisin ja kotona yritin väsätä ekaa esseetä tietojenkäsittelyyn. Joka osoittautui vähän vaikiaksi, mutta enköhän mä sen torstaiksi saa valmiiksi... Laskuja makselin ja masennuin. Niinkuin aina.

Koko viikko on kyllä iloisen täynnä ohjelmaa. Koulua, duunia, jumppaa, Skibbo-kerhon syyskauden käynnistystä, Flip Schultzia (jes jes, perjantaina saa nauraa kippurassa), ekan meidän kaveriporukan maisterin juhliaisia Turussa ja jos sais sen opinnäytetyönkin vihdoin käyntiin.

Ostin Beroccaakin, joten odotan tästä vähän piristyväni.

Tämän päivän parhaista nauruista/hymyistä kilpailevat tämä kuva Kimistä Iltasanomien sivuilla ja PMMP:n Atsipoppaa-cover. Ihana nostalgia biisi tuo kyllä ja vielä ihanan PMMP:n laulamana. Harmi vaan, että pitäs kuulua Pilttipiiriin, jos haluaisi tuon sinkun omaksi. Not my cup of tea really :) Ja voi Kimi, et ois niin masentunut.

Näin 25-vuotissyntymäpäivän lähestyessä tunnen itseni kyllä edelleen (viime viikonlopun jälkeen ainakin) ihan vaan pahaseksi teinitytöksi.

6 comments:

  1. Heh kaikkee sitä aikuisena selviää. Luulin aina et atsipoppaassa lauletaan et siinä on makukarva ja muistan miettineenä lapsena mikä se on... nyt selvis et se on maku karvas! Hahahahaaa!! Toi Kimi on tosi surkee, nauroin sitä jo päiväl :)

    ReplyDelete
  2. Mäki luulin sillon että se on makukarva :DD Sä varmaan sisko opetit sen mulle väärin! I blame u.

    Ja marque, se on kyllä totta!! Maisteri Aaltohan se tosiaan ehti ensin... Mutt nää on kyl ihka ekat maisterinjuhlijaispirskeet mulle.

    ReplyDelete
  3. Kiitos Kimistä, multa irtoaa naurun lisäksi jopa vähän sympatiapisteitä tuolla ilmeellä! Tervrtuloa Turkuun :)
    ...haluan kyllä kuulla lisää tuosta yksipuolisihastustilityksestä.. viikon jälkeen sille voinee jo nauraa itsekin meinaan?

    ReplyDelete
  4. Heheh, tuo tervtuloa oli taaaaas ihan puhdas vahinko. Arriverci ja silleen!

    ReplyDelete
  5. Et säkään taida koskaan oppia Arriverci-Tervtuloa-Kirsti :) Mutt onneks voidaan nauraa itsellemme... ehkä jo viikonloppuna.

    Eikä morkkis enää ees oo niin paha. Eipä tässä kai suurempaa vahinkoa oo tapahtunut kuitenkaan...

    Mutta Turkusessa nähdään!

    ReplyDelete