Wednesday, November 5, 2008

Heenu sai seuraa ja jenkit presidentin

Ensin nautin koko viikonlopun 24/7-systeemillä lappeenrantalaisen ihanan ekonominaisen seurasta. Ja when I say 24/7, I mean it. Nähtiin klo 16 perjantaina ja erottiin klo 12.30 sunnuntaina :) Tähän väliin mahtuikin sitten juoruamista, löhöämistä, kokkailua, politiikkaa, Apolloa, tanssimista, parkumista, migreeniä, ex-naapurin tytön poikakaverin 30-vee synttärijuhlaa, tonkka Pearly Bayta, skumppaa, kaksi karaoke-vetoa ( Kemiaa ja Oi beibe = 90-luvun lapset) ja naurua. Ihaninta.

Sunnuntaina jatkoin sosiaalistaelämää lounastamalla isotädin luona ja Vinokinossa yhden kaverin kanssa. Oli muuten tosi mielenkiintoinen dokkari sukupuoltaan vaihtaneesta ihmisestä (ennen mies, nyt nainen), joka oli pitänyt koko jutun sisällään kolmekymppiseksi asti ja oli jo naimisissa (naisen kanssa). Sitten yhtäkkiä tuli mitta täyteen ja tää henkilö tuli kaapista kaikille ja päätyi sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Aika hurjaa ja rohkeaa.

Maanantaina oli vuorossa äiti Amman halailu-tapahtuma yhden toisen ystävän kanssa... Halia ei sitten kyllä irronnut. Oltiin paikalla siinä ennen klo 19 ja meidän vuoro ois tullut noin klo 23. Ei sitten jaksettu jäädä odottamaan (mulla paino niskassa vielä yksien tehtävien deadline, joka oli 00.05 :P).

Tiistaina oltiin vapaaehtoistyömessuilla ja sen jälkeen parantamassa maailmaa olusilla (sama kaveri kuin vinokinossa). Tajuttiin, että ollaan nyt siinä vaiheessa elämää, että spontaanien arkijuhlintailtojen aika on ohi. Liikaa tekemistä, liikaa vastuuta. Päätettiin kuitenkin lähteä viettämään pikkulauantaita vielä ennen joulua. Eli arkijuhlimista, mutta suunniteltusti :)

Onnee myös Yhdysvalloille hyvästä valinnasta!! Kaikki hurraa Obamaa ja niin teen minäkin, mutt on pidettävä mielessä, että murskavoitto tuli siis valitsijamiehissä, ei niinkään äänimäärissä. 47% OF THE PEOPLE STILL VOTED FOR THE OTHER GUY! Mutta tsemppiä USA, ehkä se siitä.

4 yötä ja sitten Englantiin!! Voisko olla iloisempaa asiaa elämässä kuin matka siskon perheen luo! On ollut niitä jo ihan älytön ikävä <3

No comments:

Post a Comment