Tuesday, February 24, 2009

He's just not that into you

Olen ollut laiska kirjoittaja. Luovuus on kuollut. Toivottavasti ei epäluovan työn seurauksena. Ja toivottavasti vain hetkellisesti.

Ei kai. Mielessä on ollut kaikenlaista. Stressattavaa. Juhlittavaa. Jännitettävää.

Nyt ne kaikki on oikeastaan ohi. Vois taas keskittyä arkipäiviin. Jes.

Opparin arvosanan saan huomenna. Ja varmaankin kuulla, valmistunko maaliskuun lopussa. Jos näin käy, niin voin luvata, pidän bileet.

Katsottiin Oscarit sunnuntaiyönä. Kasattiin telkkarin eteen patjoista, tyynyistä ja peitoista pesä, jossa sitten torkuttiin tylsien palkintojen aikana ja tökittiin toisiamme hereille hyvien palkintojen ajaksi. Ja Slumdog Millionaire - suosittelen. Ihan mahtava elokuva. Ei niinkään juoneltaan, mutta henkilöiltään ja toteutukseltaan. Vau.

Töissä menee hyvin. Viihdyn edelleen. Hellyynnyin tänään, kun työkaverini ihmetteli, miten olin voinut lähteä eilen sanomatta "hei" sisäisessä mesessä. Niin hyvistä työkavereista saa kyllä olla onnellinen.

Ja kiitos JaniR puoluekommentistasi. Asia on pohdinnassa.

Ja kiitos Kela. Tonnin lasku oli juuri sitä, mitä kaipasinkin tähän kevääseen, kun ensimmäistä kertaa alan tienata kuin oikeat ihmiset. En olisi tonnille keksinytkään juuri mitään parempaa tekemistä. Joten kiitos, ettei tarvitse miettiä, mihin kaikki ylimääräiset rahat laittaisin.

Otsikon, tuon kauan tiedetyn Sinkkuelämää-totuuden, ymmärsin tässä myös päivänä yhtenä. Tällä kertaa siihen meni onneksi vain viikkoja. Kerran siihen meni vuosia. Minusta ei ehkä vaan koskaan tule sitä tyttöä, joka viedään tänään syömään, huomenna oopperaan ja viikonloppuna ulkomaanreissulle. On muuten tosielämän tilanne... Joidenkin treffit vaan menee paremmin kuin toisten.

Telkkarista tulee pierudokumentti. Ruudun vieressä kituu viimeisillä voimillaan pystyssä huonekasvi, jonka nimeä en muista, ja joka on kuulemma lähes mahdotonta tappaa. Söin äsken minttubuffetin. Ehkä vain yritän liian kovasti.

Siispä arkea. Juhlat juhlittu. Miehet nähty. Opiskelut päätetty. Ei viikonloppusuunnitelmia.

Joku vois sanoa, että elämäni on tylsistymässä kovaa vauhtia. Ja hän ei olisi ihan väärässä.

Alla True Blood -sarjan maailman kaikkeuden parhaat alkutekstit. Itse olen katsonut kaikki ensimmäisen kauden jaksot jo ja janoan jo lisää. Kesällä tulee kausi 2...

2 comments:

  1. se on palmuvehka se kasvi :) ja oon mäkin yhden sellasen tappanu...
    eläkä nyt sano, että elämäs tylsistyy! se vaan muuttuu. mut sit tulee kevät :) kevät tarkoittaa aurinkoa ja pääsiäislomaa ja vappua ja ulkomaanreissua(teille) ja siihen ei oikeasti ole enää kauaa aikaa.. tällä viikolla on jo maaliskuu!

    pus ja noista miesjutuista voin todeta viel sen, että tapahtumat jatkaa samaa kaavaa = miehet eivät tiedä mikä niille on parhaaksi

    oot ihku!!

    ReplyDelete
  2. Kiitti piristyksestä. Kevät tosiaan tarkoittaa kaikkea tuota :) Ja se on aina parempi kuin tää talvi. Tai no mikä tahansa on parempi kuin tää talvi.

    Ja mielipiteesi miehistäkin on täysin oikea :) "Minä olen täydellinen, ala rakastua!"

    Pus takas.

    ReplyDelete