Sunday, March 22, 2009

Arabian oranssi sirotin ja muita asioita

Hey, it's been a while. Tämä maanis-depressiivinen alkuvuosi alkaa taittua kevääksi ja tuntua taas normaalilta. Tiesin, että niin kävisi. Tennarit jalkaan, muutama auringonsäde...

Vipinää ja tekemistä on riittäny. Töitä ja iltarientoja. Nyt kun viimeisimmätkin kouluhommat on hoidettu, aion hetkeksi keskittyä rauhoittumiseen. Tai siis ottaa aikaa itselle, mitä sekin sitten tarkoittaa.

Ammatti-ihmiseksi valmistumistani juhlitaan muuten Helsingissä 18.4 ja Turussa 9.5. Helsingin kodin tilanpuutteen vuoksi teidät turkuihmiset kutsutaan turun juhliin ja helsinki-ihmiset helsingin juhliin. Ja jotkut väli-ihmiset molempiin :) Kutsut seuraa. Facebookitse as usual ;)

"Yksinelävän naisen paras vakuutus on ammatti." Tämän totuuden minulle kertoi mummokaverini. Done and done.

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti myös sutinarintamalla. Vuodenvaihteessa puhuin "leikilläni", että vuodesta 2009 voisi tulla vielä sutinavuosi ja vuonna 2010 ehkä sitten voisi rauhoittua (ja hankkia poikaystävän ;)). Olen kyllä elänyt lupausteni mukaisesti alkuvuoden :) Varsinaisesti mitään maailmaa mullistavaa ei ole tapahtunut. Mutta on riittänyt. Menoa. Tälläkin hetkellä on töissä metkuja ja vapaa-ajalla ehkä toisia. Hähää.

Jos joku (Kaarina!) tunnistaa alla olevan Arabian aika ison (vetää lähes 2 desiä) oranssin sirottimen, kertokaa kiitos! Pohjan leima 1964-71 vuoden. Google ehdottaa "Kaj Franck Arabia harvinainen oranssi Kilta kartio sirotin", mutta muuta tietoa/kuvaa ei heru.

No comments:

Post a Comment