Thursday, September 10, 2009

Ei ehdi kaikkialle

En mennyt duunibileisiin. Ruokaa, juomaa ja kivoja ihmisiä, joiden kanssa harvoin käydään missään työpaikan ovien ulkopuolella.

En mennyt karaokeiltaan. Laulua, juomaa ja kivoja ihmisiä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan.

Menin työväenopiston flash-kurssille. Piirtämistä, animointia ja näpertelyä. Mukana kiva ihminen kanssa, mutta kuten hänen kanssaan totesimme, että "jos ei ens tiistaina sitten nähtäis, kun kaikkina muina päivinä nähdään."

Mua jostain syystä ärsyttää ja stressaa tällaiset tilanteet äärettömästi. Haluaisin olla joka paikassa, jakautua ja nauttia elämästä täysin siemauksin. En tahdo missata mitään! Koskaan!

Olen kyllä tyytyväinen, että valitsin kurssin. Olisin niin tippunut kärryiltä ja animointi on niin hauskaa. Suosittelen muuten kaikille työväenopiston kurssien hyödyntämistä. Halpoja ja tällä kurssilla ainakin on todella pätevä opettajakin.

Eilen olin lähettämässä yhtä kaveria opiskelemaan Englantiin. Sain häneltä ison kassin vaatteita, hiusvärin ja 8-bittisen Nintendon + Mariot 1 ja 3. Jei!

Viikonlopuksi mökille. Kesä ohi -bileet vol. 2. Jos tulen kotiin tämän puoliparantuneen polven kanssa uudelleen auenneen sijaan, I will call it a great succes!

2 comments: