Monday, February 4, 2008

Me, my crazy ass self and I

Mitä kaikkea onkaan tapahtunut sitten viime tiistain. Helpottaakseni lukukokemustanne, listaan tähän alle teemoja, joita aion tässä merkinnässä käsitellä. Yksityiskohtaisemmat selitykset löytyvät sitten samaisesta järjestyksestä alta. Voitte siten valita ja lukea vain itseänne kiinnostavat kohdat :P

a) Sählymaali ja ala-asteleikit
b) Goottibileet
c) Aadan synttärit (kävelyä ja haleja)
d) Sushi-läksiäiset
e) Ekan koulukaverin valmistujaiset
f) Poika, joka sai munt hymyilemään ja joka on lähettänyt tylsiä tekstiviestejä
g) Tyhmä poika, joka lähetti tyhjiä tekstiviestejä
h) Kanye West : Stronger
i) Itkuja ja nauruja
j) Bruuveri, Bakers, Satumaa, Lady Moon, Painobaari, Hamlet
k) Star wars-tunnari
l) Avainten unohdus ja sekopäinen ryntäys työpaikalle maanantaina kello 21

a) Viime viikon keskiviikkona pelattiin koulussa sählyä, jossa tein yhden maalin. Se oli ehkä suurin urheilusuoritukseni sitten kakkossijan muodostelmaluistelu piirinmestaruuksien minorisarjassa vuonna 1995? Pelattiin myös ala-asteleikkejä kuten mustaa miestä, peilissii, värissii, häntähippaa ja erilaisia viestejä. Oli ihanan nostalgista.

b) Skibpo-ilta muuttui pieneksi kemuiluksi. Lady Moonin happy hours vetivät muutaman janoisen puoleensa. Sekä noin 100 janoista goottia! Oli vähän täti olo, olin edelleen työmatkalla ja päällä oli punainen skottiruutupaita ja farkut. Ystäväni Annan kanssa puhuttiin muun muassa suolan turvottavasta vaikutuksesta. Ja ihmeteltiin nykyajan nuorisoa :D Note to self: Vältä Lady Moonia joka kuun viimeinen torstai. (Ei pitäis tuottaa suurempia tuskia)

c) Tirpu tuli Englannista viettämään synttäreitään, joiden oikea päivä on 6.2. Juhlissa oli mummoja, pappoja, isomummoja, isoisotäti, muutama krapulainen kummi ja paljon muksuja. Jotka oli kaikki söpöjä, paitsi että meidän Aada oli söpöin. Tirpu järjesti myös illan hienoimman yllätyksen ja lähti kävelemään ihka ensimmäistä kertaa!! Pakko boldata oikein. Hän vain päästi pöydän kulmasta irti ja käpytteli muutaman askeleen kunnes pyllähti. Ja yritti heti perään uudestaan! Ja kaikki oli näkemässä tämän ihmeellisen asian. Minä tirautin. Tämän jälkeen sain vielä lähtiessä halin ja voin kertoo, että niitä ei ihan kaikki saakaan :)

d) Perjantaina vietettiin PH:n läksäreitä. Hän lähti taas puoleksi vuodeksi, mälsää. Tehtiin itse sushia, se oli hauskaa ja jännittävää. Ja siitä tuli sikahyvää! Ja juotiin tietty sakea. Ja tietty tanssittiin the night away.

e) Ensimmäinen koulukaveri tosiaan meni ja valmistui. Mahtavaa! Ja kahdedittavaa. Sankaria juhlittiin Espoossa syömällä ja juomalla hyvin. Ostettiin hänelle rentoutumislahjakortti lahjaksi. Tutustuin hauskoihin uusiin ihmisiin ja oli kiva vaihdella oman alan ihmisten kanssa kokemuksia ja ajatuksia.

f) Lauantaiyöllä tapasin ihan sattumalta kotimatkalla sellaisen hassun pojan, joka sai munt hymyilemään ihan korviin asti koko kotimatkan :) Sellainen yllättävä kohtaaminen yössä. Annoin hänelle puhelinnumeroni ja olen sittemmin saanut häneltä 3 tylsää tekstiviestiä. HöÖh.

g) Tyhmä poika (näitä riittää) lähetti 12 tyhjää tekstiviestiä. Tämä kannattanee ottaa vaikka jumalallisena johdatuksena tai merkkinä tuonpuoleisesta ja unohtaa jo koko tyyppi.

h) Mä inhoan sitä inhottavaa typerää Kanye Westiä, mutta tykkään tästä biisistä.

i) Olen itkenyt viime tiistain jälkeen muutamia kertoja ihan syyttä. Nauranut ihan syyttä olen vielä useammin. Ja syystä olen nauranut miljoonasti. Eli eiköhän tässä plussan puolella olla.

j) Baarit, joissa olen vieraillut viime tiistain jälkeen. Ha ha, laatumestoja.

k) Jos joskus käy niin, että "pääsen" naimisiin nin tää olis aika mahtipontista musiikkia. (hiton kaverit, jotka puhuu hääpuvuista ja kosinnoista rannalla. I blame you!)

l) Unohdin viime torstaiaamuna avaimet (koti,työ) kotiin. Seisoskelin työpaikan pihassa seiskalta aamulla ja toivoin, että joku ilmestyisi. Respan täti pelasti. Maanantai-iltana luulin unohtaneeni yhden hyvin henkilökohtaisen paperilapun työpaikalle ja säntäsin bussiin ja työpöytäni ääressä istahdin tuoliin ja tajusin, että paperi on kotona.

1 comment:

  1. Ihanaa, että Aada käveli! Ja vähän siistii et kaikki näki sen. Mahtavaa! Fiksu tyttö, kun osas ottaa yleisönsä.

    ReplyDelete