Sunday, August 3, 2008

I'm one of the x-men, not one of the women you can talk shit to!

Ihana loppu viikolle 31. Oli aurinkoisia hetkiä siskon perheen ja äidin kanssa kaupungilla. Tuli testattua lounaspaikkana tuo Mikonkadun Meze. Aivan mahtava välimeren buffa. Aada oli ihana niin kuin aina, nautiskeli Hietsun rannasta ja herneistä. Kantelin Tirpua hetken kaupungilla ja seuraavana päivänä oli kädet hieman kipeät. Pikku naperosta on tulossa iso tyttö.

Rannalla nähtyä: tatuointi, jossa luki "Thank god I born white". Double fail. Stupid and incorrect.

Ke-illalla menetin myös Lostari-neitsyyteni. Oli jo aikakin kun olen sopivan ikäinen ollut jo monta kuukautta. Kivan tuntunen paikka, ehdottomasti uuden käynnin arvoinen. Vaikka poika baaritiskillä kertoikin minulle, että näytän varautuneelta. Ehkä näytinkin, olihan se mun eka kerta vasta!

Torstaina poltin pyllyni Hietsussa. Kesän kuumin päivä ehkä. Ja ehkä viimeinen hellepäivä. Eli hyvin vietetty viimeisiä rusketuksia haalimalla. Ilta meni mättöjuhlissa kaverilla, johon oli saapunut yksi turkulaisvahvistuskin piristämään tätä "hesalaisten" arkea.

Perjantaina humpattiinkin sitten huolella siskon kolmekybäsiä juhlistaessa. Bileet oli Järvenpäässä, syömää ja juomaa riitti. Ja tiettykin innostuttiin myös laulamaan sitä Sing Staria. Svenska Hits -levy ei ihan mennyt putkeen :P Aada oli tietysti puettuna söpöön vaaleanpunaiseen mekkoon ja hänkin vähän pääsi juhlien makuun tanssahdellessaan ja kakkua syödessään :) Oli kyllä hulvatonta, vaikka baariin lähtikin vain ne kaksi tuttua kasvoa eli ne ainoat perheettömät ja sinkut. Eli allekirjoittanut ja parasystävä Eini (kuten Aada oli seuraavana aamuna huudellut meitä puuroa syödessään).

Note to self: Älä enää koskaan mene Bakersiin!!

Lauantaina meno jatkui yhtä hauskana Ankkarokissa. Mukana siskon tiimi ja parhaan ystävän sukulaistiimi. Kent oli hyvä ja Mokoma ja Kotiteollisuuskin. Fun fun fun, vaikka vähän tietyt ihmiset ärsyttivätkin loppuillasta tietyillä käytöstapojen puutteillaan (ei kukaan kaveri kuitenkaan). Kuten ärsytti sadekin. Ja tämä:

Kaksi humalaista poikaa asemalla tönivät toisiaan kahden (no, myönntetään myöskin humalaisen)tytön vieressä. Toinen pojista osuu toiseen tyttöön muutaman kerran.
Tyttö: "Hei, onko pakko töniä silleen että törmäilee toisiin urpo?"
Poika: "No sunhun on vähän vaikea olla osumatta."
Pientä hampaiden kiristelyä tyttöjen suunnalta. Pojat nauraa ja ilmeisesti ottaa kuvia tyhmistä ja läskeistä tytöistä.
Poika2: "Hei sori nyt..."
Poika: "Älä puhu niille lesboille."

Pisteet taas uros-sukupuolelle.

Matka jatkui aggggressiivissa tunnelmissa ja päädyttiin pubiin juttelemaan henkeviä ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Sunnuntai: Ankkarokissa käytiin syömässä ruoat ja juomassa lonkerot. Katsottiin maassa luikertelevaa maailman suurinta kastematoa ja toivottiin, että Disco Ensemble soittais hiljempaa. Satoi koko ajan. Pinnan kesto = 2 h. Pakko oli luopua haaveista katsoa PMMP ja lähdettiin himaan. Onneks saatiin ilmaisliput eli ei harmittanut sitten niin paljon.

Mutta viikonloppuna opin taas jotain uutta itsestäni. Minulla on x-men taito! Osaan solmia kirsikan varren kielelläni. Siis suussa. Samalla tavalla, jolla Twin Peaksin Audrey Horne tienaa itselleen vähän kyseenalaisen työpaikan. Voin todistaa, jos joskus asutaan samaan paikkaan samaan aikaan ja läsnä on kirsikoita :)

Ja nyt viikoksi mummolaan rauhoittumaan. Viikonloppuna vielä yhdet festarit Mikkelissä (vähän niinkuin työn merkeissä) ja sitten kai se kesä on virallisesti melkein ohi. Täytyy vissiin ainakin vaihtaa blogin otsikkoa sen jälkeen :)

P.s. Onks muitten blogspot-blogit hypänneet yhtäkkiä html-koodaus-näkymiksi? Ei voi vaihtaa fonttia muuta kuin koodilla yms? Hjälp!

P.p.s. Lisäsin blogi-listauksen tuohon sivuun. Hyviä blogi-vinkkejä otetaan vastaan, aika moni noista on aivan liian hiljaisia! :)

No comments:

Post a Comment