Tuesday, January 2, 2018

Tervetuloa Hennan mutsiblogiin

Hennan mutsiblogi on paluumuuttaja! Kävin tekemässä Vauva.fi-blogiyhteisössä 1,5 vuoden kiepin. Nyt on kuitenkin aika tulla kotiin. Ja ah, kotiinpaluulta tämä totisesti tuntuu, vaikka lähtöön ei liity mitään kummallista. Tajusin vain kuuluvani ennemmin tänne kuin sinne.

Tämä blogi on aloitettu vuonna 2007. Se on toiminut monella eri nimellä ja olen käytännössä kasvanut aikuiseksi sen seurassa. Kaikki tekstit ennen Vauvalle siirtymistä keväällä 2016 on kirjoitettu nimettömänä, vaikka kyllä blogistani tiesi osa lähipiiristä.


Sinänsä vähän jännittää avata nämä historiatiedot kaikkien silmille, mutta jos sinua kiinnostaa historiani viimeisten 10 vuoden ajalta, olet oikein tervetullut kahlaamaan läpi arkistoja. Itsekään en kyllä sitä jaksa tehdä eli ehkä ei kukaan muukaan. Mutta löytyy sieltä muutama helmi, jotka kannattaa tsekata:

Ensimmäinen teksti, jossa mainitaan mysteerimies P (eli aviomieheni)

Minun ja mieheni kihlaus

Mieleenpainunut saunareissu

Jostain edelleen tuntemattomasta syystä ennen häitämme katsoin Kauniit ja Rohkeat -sarjan häitä läpi ja raportoin niistä. Postaukset löydät täältä: Kaunarihäät

Olen kommentoinut myös muuten paljon tv:stä bongaamiani asioita (Sohvaperuna ennen aikojaan): Anssi Koivuranta Olympialaiset 2014 Nevöföget

Paljon löytyy myös erilaisia avautumisia sinkkuvuosien miessuhteista, tulevaisuudesta ja juhlista. Myös tärkeitä raportteja Provinssirokista. Ja siskontyttöjen viisauksia. Tietoja omistuksistamme, ennustuksia ja totally random pieces of information.

Sinne vaan rohkeasti! Vaikka vähän mua myös nolottaa. Siellä on kaikenlaista. Heheh. Ja olisi toki kiva kuulla, jos joku lukee! Kommentoikaa vaikka menneisyyden paljastuksia, nykyminä vastaa :)

Näistä historiapostauksista voikin päätellä, että tännehän minä kuulun. Kirjoittamaan näitä tekstejä, jotka on välillä vähän nolojakin. Itselleni ja tietysti teille. Mutta ensin itselleni. Koska kirjoittaminen on minulle rakas harrastus.

Siirsin myös kaikki Vauvaan kirjoittamani tekstini tänne. Eli täältä löytyy nyt koko Hennan elämä vuodesta 2007.

Toki uuttakin on luvassa. Monenlaisia lupauksia ja aikomuksia pyörii päässä vuodelle 2018, joista ensimmäisenä tuli nyt toteutettua tämä blogin muutto. Ja vaikka nimi säilyy Hennan mutsiblogina, niin luvassa vähän monipuolisempia aiheita kuin ennen.

Tervetuloa! Täälläkin saa kommentoida. Ja Facebook sekä Insta pysyvät samoina.

No comments:

Post a Comment