Monday, January 29, 2018

Pullaa vai ei pullaa? Hyvä ihminen viikko 3

Vegaanisia aterioita viikon varrelta. Ruoassa olen pysynyt.
Alkoholi: 0

Vegaaninen ruokavalio: 90% (tätä kai on turha ilmoittaakaan enää, kun en oikein tiedä miten sen laskisikaan ja 100 % en pyrikään)

Herkkuja: 0

Shoppailu: 0

Liikunta: 3 x kävelylenkkiä

Paino: 0,5 kg (-2 kg yhteensä)

Jee jee, hyvänä ihmisenä elämisen puoliväli saavutettu!

Ekaa kertaa tällä viikolla olen kokenut pientä epäröintiä päätökseni kanssa. Lauantaina teki mieli yhtä ginitonicia ja sunnuntaina himoitsin laskiaispullaa. Kuusi viikkoa alkoi yhtäkkiä tuntumaan aika pitkältä ajalta, vaikka puoliväli jo kolkuttelikin.

Pysyin kuitenkin erossa drinksuista ja pullista, mutta päädynhän minä yhtä sääntöä rikkomaan... Mahdanko sittenkään saada sitä tilaamaani sädekehää tämän päätteeksi?

Tällä viikolla söin nimittäin kerran juustoa. Enkä mitä tahansa juustoa, vaan Taco Bellin megamättöä juustolla.

Tunnustan.

Mutta enpä silti itseäni juuri ruoski (tästäkään), koska yksi (harkittu) juustolipsahdus kolmessa viikossa ei tunnu missään.

Paitsi leuassa! Nimittäin pari päivää Taco Bell -hulluttelun jälkeen tuli todella pitkästä aikaa kipeä finni leukaan. Kenties ei laisinkaan sattumaa?

Lisäksi muuten söin popkornia leffateatterissa (Tuntematon, vihdoin!). Ja yhden kebabin (vegaaninen vöner, nams). Jep, tosi terveellistä...

Mutta paino pysyy laskusuunnassa ja kokonaisuushan se on mikä ratkaisee!

Liikuntaa en nyt millään tunnu saavan käynnistettyä lenkkeilyn lisäksi. Eipä sillä, parempi se lenkkeilykin kuin ei mitään ja nautin kyllä just ulkoilusta sisällä vietettyjen toimistopäivien jälkeen. Ja olemme käyneet lenkillä myös koko perheen voimin, mikä tietty on mukavaa sekin.

Mutta jos tähän saisi rinnalle muutaman jumpan edes. Uiminenhan olisi mun laji, mutta tällä hetkellä elämäni tapahtuu uimahallikatveessa.

Ja hei neljäs viikko käynnissä! Yritänpä nyt sen liikuntakipinäkin (jota on näkynyt viimeksi viime syyskuussa ennen sairasteluputkea) taas löytää, oisko vinkkejä?

No comments:

Post a Comment