Sunday, May 27, 2007

Keskeneräisiä ajatuksia ja miehen arkkityyppi

Helluntaiheilatta jääminen ei huoleta. Päätin, ettei heilan hakeminen saa olla kesän pääasia, vaan keskityn hauskanpitoon...

Mutta miehistä puheenollen, tapasin mahtavan miehen työhommissa. En ole koskaan ollut kovin hyvä kertomaan yksityiskohtaisesti millaisen miehen haluan. Mutta tämä kyseinen mies osus ja uppos. Eli juuri tällaisen kyseenlaisen miehen tahdon. Tahdon! Täydellinen paketti. Ei siis vain ulkomuodollisesti. Älyttömän mukava ja heitti hyvää läppää. Klik klik. Taisi kylläkin klikata vain mun puolelta. Kaverit usuttaa pyytämään ulos, mutta saas katsoa. "Koskaan en oo miehiä ulos pyydelly, enkä pyydä... Ja sen kyllä huomaa" :)

Perjantaina olin mökillä äijäilemässä isäni kanssa. Saunottiin, maisteltiin eri kaljoja ja katsottiin Rocky III. Mökillä on kyllä ihanaa, siellä jos jossain pystyy rentoutumaan täysin ja nollaamaan.

Olin Turussa juhlimassa kavereiden kanssa. Turun Onnela yllätti siedettävyydellään, muutamat ystävät yllättivät... no yllättivät... Tuli vähän siinä sivussa avauduttua Kaarinalle. Sanoin monta sellaista asiaa, joita olen ajatellut usein, mutten ihan loppuun asti vielä. Eli ne ovat sellaisia keskeneräisiä ajatuksia, joita ei välttämättä kannattaisia sanoa ääneen. Eli kuulostin varmaan vähän hölmöltä ja lapselliselta. Sori Kaarina :)

Vloppuna söin elämäni parhaan pihvin, pissasin luontoon, otin aurinkoa parvekkeella, luin enemmän lehtiä kuin aikoihin, häpesin junassa takana istuvia ruotsinkielisiä piereskeleviä teinejä, maksoin jumalattoman kokoisen sähkölaskun, päätin vähentää telkkarin katselua, kävin mammalla, söin ihan ok pitsan, söin amppari-mehujään, ihailin lampaiden elämää livenä, maistoin siideriä, jota en ole koskaan ennen maistanut ja stressasin töistä kohtalaisen vähän.

Ipod update: Tik Tak poistettu ja ongelma näyttää hävinneen. Mahtavaa, onnistuin poistamaan ainoan jännityselementin elämästäni ja blogistani :P

Nyt kotona ja harmittelen, vaikka ulkona sataa kaatamalla, se ei ropise lasiin. Salamoidakin saisi enemmän. Ennen pelkäsin ukkosta, mutta nyt lumoudun siitä.

Peukkuja ettei huomenna sada, koska mulla on aamulla juttukeikka sateenkaaren päässä.

2 comments:

  1. Siis yhtään ei tarvitse pyydellä anteeksi, jos kännissä vähän ystävälle avautuu. Eikö ystävät ole sitä varten?!? Ja kuvittelen vähän ymmärtäneenikin, mitä tarkoitit.

    Toimiiko Analytics?

    ReplyDelete
  2. heiiii! kivaa oli kun olitte kylässä, pitää oottaa uusiksi pian. btw- onkos pocopoco loppunut? nyt muuttuu iltapäivärytmit kokonaan. voi ei..

    ReplyDelete