Wednesday, May 2, 2007

Vapun raato

Vitsit mahtavat monta päivää takana. Viime perjantaina ihana ulkomaan kaveri ja muut tuli hakemaan mua töistä ja otettiin suunta kohti Turkua. Ai vitsit mikä ihana kesä-roadtrip-olo! Matkalla söin korvapuustijäätelön ehkä nopeimmin ikinä.
No perjantai nyt oli vähän kummallinen Turussa. Tultiin siihen tulokseen, että sieltä puuttuu sellainen meidänlainen paikka. Dynamo on ihan kiva, mutt ei siellä kyllä koko ilta jaksa istua. Jatkettiin matkaa Forteen, eikä sielläkään jaksa koko iltaa istua. Eli siis valittavana on joko hip-baari tai juntti-baari, välimuodot tuntuu puuttuvan. Forte-illan kruunasi kyllä vanhan kaverin tapaaminen, joka esitti minulle sellaisen mielipiteen, jota en tiennyt olemassa. "No me toiset joudutaan käymään töissä, että te toiset saatte opikella." "Ai kuinnii?" "No mun verorahoillanihan sun opiskelut maksetaan." Hmm... Siihen on ilmeisesti syynsä, että vanhat kaverit on vanhoja kavereita eikä nykyisiä.

Lauantainagrillailtiin ja vietettiin pre-vappua. Ulkona istuttiin koleasta säästä huolimatta. Joskus kyllä vaan tuntuu, että meillä on paljon hauskempaa kuin muilla :D


Saunomisen, laulamisen ja jupisemisen lisäksi hankimme Intiaanikaljan innoittamina intiaaninimet itsellemme. Ugh, intiaaninimeni on Hiipuva Nirvana. Tai no joo, ehkä sittenkin meillä on vaan huonompi huumorintaju kuin muilla. Mutta meidän porukassa voi juttu kääntyä viidessä minuutissa siivousvälineistä säädyttömyyksien kautta politiikkaan. Monipuoliset kaverit <3>

Sunnuntaina tulin äitin ja iskän kyydissä Heltsinkiin kun ne tuli lapsenlasta katsomaan. Ja minäkin kävin mukana tiätty.


Ja vihdoin maanantai koitti ja mua odotti tietty työvuoro. Aamulla pomolta tuli mailia, että kaikki sitten kotiin heti kolmen jälkeen. Meinasin kiljaista ilosta. Töistä äkkiä kotiin, viidakkopuskan vihreät vaatteet niskaan ja Viidakko-bileisiin. Vähän olin pettynyt viidakkoihmisiin, sillä aika harva oli jaksanut panostaa mitenkään. Mutta eipä tuo menoa hirveästi haitannut, oli siellä kuitenkin sissejä, lintu, alkuasukkaita, kissa, koala ja tiikeli. Ja tietty puska eli minä.

Matka jatkui Rocktownin kautta takaisin viidakkoon, jossa ilakoitiin vielä aamukuuteen. Kotiin ja 4 tuntia unta, ylös ja viidakkoon.

Päästiin onneksi Kaivariinkin asti, suurin osa porukasta (minä mukaan lukien) ei ollut koskaan siellä vappuna käynyt. Meno oli kyllä maineensa mukaista, 50 000 ihmistä, vappupalloja, bajamajoja ja paljon paljon karnevaalitunnelmaa. Sää olisi voinut olla vähän skumpankittaajia hivelevämpi.Illalla vielä oli pakko käydä mansikkadaiqureilla, jonka jälkeen yritettiin hurrata Suomi voittoon Sporttibaari Chelseassa. Kerran vuodessa sitä löytyy kyllä sellainen pikkujäkkärijuntti sisältä, että pelkäsin, että tänään ei tule kurkusta enää pihahdustakaan. No tuli pihahduksia ja aamulla muutama kirosanan poikanen kun kello soi kahdeksalta ja vaati töihin lähtöä. Onneksi en ollut ainoa räyskä, vaan muutkin olivat ihan hitusen poikki vappuilakoinnista.

Vappu opetti:

Älä koskaan anna jyskylle tilaa pöydässä, se ei sitä osaa arvostaa.
Neljäs päivä on ehdottomasti liikaa.
Ihmiset eivät herää, jos neljän aikaan laulaa täysillä Töölön kaduilla.
Älä koskaan juttele juuri eronneiden kolmekymppisten miesten kanssa baarissa.
Kaivarissa kannattaa mennä ei meren puolelle, siellä on lämpimämpi.
Chelseaan pääsee miehet vaaleanpunaisissa karvapöksyissä, muttei nainen haalareissa.
Jos jollain olis vinkkejä miten saisi tämän pysymään vain yhdessä fontissa, vinkkejä otetaan vastaan! Ja miten tämän saisi järkevän näköiseksi. Hemmetti, en haluisi heti taas vaihtaa! äh.

2 comments:

  1. Täytyy kyllä sanoa, että teitin vappu kuulostaa (ja näyttää) hyvältä, vaikka ei minun vapussanikaan mitään vikaa ollut. Se oli vaan hieman rauhallisempi. Mutta mistä tunnistaa juuri eronneen kolmekymppisen miehen, ja kuinka niitä välttää?

    Ja kaikki fontteihin liittyvät jutut menee mun mielestä tuolta Dashboardin kohdasta Manage: Layout ja sieltä Fonts and Colours. Toivottavasti auttaa!

    ReplyDelete
  2. Joo mä luulen että sain ratkaistua fontti ongelman, ne on vaan noi kuvat mitkä sekoittaa sen välillä. PRKL.

    Valitettavasti mulla ei ole mitään yleisiä tuntomerkkejä annettavaksi kolmekymppisistä juuri eronneista miehistä, paitsi että ne näyttää kolmekymppisiltä ja vähän surullisilta :P

    ReplyDelete