Monday, October 1, 2007

Sutsisatsisatsaa sutsisatsaa ja pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat

Taisitte jo luulla, että olen jäänyt goom-limboon ikuisiksi ajoiksi. Lähellä se olikin, myönnettäköön. Kuvia tuosta reissusta löytyy kuvakansiosta. Niihin ei ole mitään lisättävää. Paitsi että oli ihan hemmetin hauskaa ja kivoja poikia ja kipakoita kiisseleitä ja lonkeroita ja hyttibileitä ja leikkilaulutuokioita riitti :) Once you go super, you never go back. Eli helmisuperilla nähdään!

Post-goom olenkin sitten käyttänyt siitä toipumiseen. Kapula kesti monta päivää ja nyt sunnuntaina on jo hankittuna uusi. Siskon mies alkoi aikuiseksi ja täytti 30. Samalla juhlistettiin myös heidän lähtöään Englantiin. Munsta se ei kyllä ole juhlistamisen arvoinen asia vaan aika surkua. Mutta hauskaa oli kyllä kekkereissä. Taisin olla ainut, joka joi boolia ^_^

Perjantaina olin työkavereiden kanssa lounastamassa Elitessä. Tuli aika aikuinen olo. Juotiin viiniä ja istuttiin päivää seitsemään asti kyseisessä ravintolassa, jota itse hardly kutsuisin lounaspaikaksi. Fiiniä syödä riimihärkää ja marmorifilettä kello kahdeltatoista. Hihi. Oli myös tosi kiva tutustua vähän paremmin uusiin työkavereihin. Varsinkin kun jännittäessä työpaikalla onnistun joskus käyttäytymään kuin sosiaalinen idiootti. Sanon vääriä asioita ja varsinkin istun vääriin pöytiin lounaalla.

Alkava viikko tuo taas mukanaan kiirettä. Olen vähän löysäillyt tässä ja nyt on kirittävää. Myös kouluhommien palautuspäivät lähestyvät hurjaa vauhtia. Gääks. Nytkin kuten huomaatte teen töitä yötä myöten. Yöllä työskentely on kyllä kivaa, paitsi kun pitää huomenna aamulla herätä kello kuusi!

Noo kyllä mä kerkeän. Pistän hösseliksi! Lokakuuta ihmiset!

1 comment:

  1. vitti että on ihkuja kuveja goomilta. mä varastan niitä nyt vähän facebookiin. hih. tänks.

    ReplyDelete