Friday, October 5, 2007

Zen, Feng Shui ja Tirpuska-spektaakkeli

Hiphei. Tämän viikon olen tehnyt töitä ja kouluhommia vaihtelevalla menestyksellä. Nyt on levoton olo. Kroppa on niin väsynyt, ettei jaksais liikkua, mutta pää on tiedostanut, että tänään on perjantai. Eikä se haluaisi olla kotona. Se haluaisi riekkua kaupungilla ja olla kipeä huomenna.

Noo, huomenna minua on kuitenkin siunattu niinkin ihanalla asialla kuin koululla. 8-12 lauantaina! Kiitsa. Sen jälkeen menen kirjoittamaan alle vuokrasopimuksen. Uusi koti. Hurjaa ja pelottavaa ja jännittävää. Yli kolme vuotta tässä on jo tullut asuttuakin. Iiks.

Onneksi Hanska uskoo, että siellä uudessa asunnossa on se rakkauden karma.

Minäkin uskoin (tai ainakin luin jonkun opuksen, ei viimeisen kolmen vuoden aikana!) joskus Feng Shuihin ja kiikutin kämpässäni huonekalut oikeisiin kulmiin. Sängyn alla ei saanut olla mitään, taisin mä jonkun kristallinkin jonnekin sijoittaa. Ja puin vaaleanpunaista päälle seitsemän päivän ajan... Nykyään olen vähän liian... pessimistinen? aikuinen? tylsä? toivoton?... jännittämään sormet ristissä ja pissit housussa jotain rakkauden karmaa. (Ja kukaan ei vedä tähän sitä ennustajaa. SE on ihan eri asia!)

Viikon jännittävimmät: yksi pirullinen levy-yhtiötyyppi, 8 tuntia liiketoimintasuunnitelman tekoa, visiitti Porvooseen, palovaroitus koulussa, Facebookin maantieto-peliin koukuttuminen, verotusmaikka luki Zen-opasta tunnin alkuun, Ravintola Torissa syödyt lihapullat Jallukermakastikkeessa ja Tirpun pyllyn pesu ja syöttäminen ja leikkiminen ja pusuttaminen ja hampaiden tähyileminen.

Olen muuten opetellut käyttämään Windowsin Movie Makeria. Eli ensi kerran kun vaihdan Tirpuska-videota, odottakaa jotain spektaakkelimaista! Tässä muutama maistiainen.

1 comment: