Monday, October 29, 2007

Uusi koti, paska mies

Nyt on kutakuinkin muutettu, vielä vanhan kämpän pesu ja on siellä muutama irtotavarakin. Miten niitä aina voi jäädä, vaikka kuinka ois pakannut.

Tämä uusi pieni "koppi" on kyllä aikamoinen tilaihme. Tässä "kopissa" on ikäänkuin pieni keittiö, olohuone, työhuone ja vielä makuuhuonekin (parvi). Nyt kun on omat tavarat paikoillaan, melkein kaikki roippeet jo kaapeissa ja hyllyissä, niin kyllä tämä ihan kodikkaalta tuntuu.

Vaikka parvinukkuminen vaatii vähän harjoittelua. Ekana yönä kuvittelin kaikkea laukauksista irtopäihin ilmastointikanavassa. Kaipa siihen tottuu. Jenkeissäkin nukuin parvella. Ja ehkä mä notkistun ku kampean sitä ylös alas :)

Viikonloppu meni toki viihteellä. Perjantaina ystävän ihana poikaystävä (missä näitä kasvaa! Lue loppuun niin ymmärrät) tarjosi yllätys shampanjat kämppikseni (joko se on ex) Porvooseen muuton kunniaksi. Siitähän se sitten lähti. Lauantaina toimin emäntänä ensimmäisille yhden hengen talous-etkoillani ja siitähän se sitten lähti.

Kaikkea uutta ja jännittävää liittyy tähän uuteen asuntoon. Tähän hajuun en ole kyllä vielä tottunut. Se on outo, mutta kai sekin tasoittuu. Ambulanssit kuuluu tännekin, niiden ääni on tuttu. Mutta jääkaappi ja patteri humisee.

Onneksi en eilen kirjoittanut blogia. Olisin kirjoittanut kuinka tapasin jännittävän ja kiinnostavan miehen lauantaina. Pitkästä aikaa! Olisin luultavasti kirjoittanut myös jotain typerää siitä, mitä kämppis (ex?) sanoi siitä tämän asunnon rakkauden karmasta... Hohhoijaaa. Tänään olenkin sitten jo ehtinyt heivata kyseisen tyypin alkuvuodesta perustamalleni paskojen miesten listalle. Kiitos ja hei!

Paskojen miesten lista on kyllä ollut tosi hiljainen pitkään. Johtuu tietysti siitä, etten ole tavannut moneen kuukauteen yhtään kiinnostavaa miestä. Ja koska kaikki miehet, joita tapaan ja jotka minua kiinnostavat, ovat kyllä aika suurella todennäköisyydellä paskoja.

Kirosana kun kirosanatuttaa! (lisää valitsemasi kirosanat kirosanojen paikalle)

4 comments:

  1. paska mies kyllä! tekisi mieli tehdä tollasille ihmisille hurjasti pahoja juttuja (johon saattaisi liittyä teräviä esineitä!!) koita murunen jaksaa. olet ihana! :)

    ReplyDelete
  2. Aikaisemmassa jossain kommentissa jaksoin vielä uskoa että on muitakin kuin paskoja miehiä jossain mahdollisesti. Eilisen jälkeen olen tullut muihin aatoksiin. Ollaan vaan prinsessoja ilman miehiä.

    ReplyDelete
  3. Jos omasta onnestaan voisi jakaa, antaisi heti! Nyt annan vaan sympatiaa, vaikka tiedän kokemuksesta, ettei se mitään auta. Täältä sitä kuitenkin tulee!

    ReplyDelete
  4. Kiitos sympatioista! Kyllä tähän ikään mennessä pitäisi jo olla jotain oppinut, mutta ei näköjään.

    Ja Johka, kyllä kiitos! Prinsessoja ilman miehiä!

    ReplyDelete