Friday, November 16, 2007

Minä. olen. iloinen.

Voin kertoa, että viime torstain jälkeen mulle ei oo juuri mitään erikoista kuulunut. Peruskiireitä, koulua, töitä, pippaloita ja kahvittelua. Mutta tänään kaikki muuttui! Pankaa kaikki merkille, en aio valittaa mistään koko postauksen aikana!

No ensinnäkin, raha-asiani saivat mukavan ja yllättävän, joskin suht pienen, mutta sitäkin toivotumman pompsauksen parempaan :) Happy Happy!

Töissä oli aivan mahtavaa. Minulle on tiedossa lisähommia, joten koska tykkään niin hitsisti tästä työpaikasta, olen päättänyt vuoden vaihteessa luopua toisesta kokonaan. Syyt ovat selvät: kivempaa, haastavampaa, parempi palkka, parempi sijainti, paremmat työajat ja tulevaisuuden varalta vieläpä ihan hyvät etenemismahdollisuudet, jos niikseen tulisi että tälle työnantajalle jäisin. Joy joy!

Kolmanneksi kävin vielä treffeilläkin tänään. Sellaisilla sokkotreffin tapaisilla, vaikka kyseisen henkilön kanssa ollaan oltu tässä jo hetki tekemisissä, tämä oli eka kerta kun nähtiin. Ja oli taas mukavaa. Jännitin ihan kauheasti etukäteen, mutta ihan turhaan. En ymmärrä miksi aina kuvittelen olevani todella epäsosiaalinen ja vaikeasti lähestyttävä ihminen, vaikken sitä ainakaan tällaisissa tilanteissa sitten koe olevani... Mitään ilotulituksia taivaalla ei nähty, näkyykö niitä koskaan? Mutta missään nimessä en näitäkään treffejä kadu ja voisinpa vaikka lähteä toisille samanlaisille, jos kutsu käy :) Happy, happy!

Mahtavan päivän päätti vielä piparilikööriglögit kera miehistä juoruamisen ihanan ystävän kanssa. Joy joy!

En malta mennä nukkumaan, kun huominen ei voi yltää lähellekään tämän päivän riemuja. Vaikka joskus potkii vastaan kuusi päivää viikossa, niin yksi mahtava päivä joukossa tuntuu entistä paremmalta! Olen niin iloinen koko päivän!

Ja vastaus viime torstain tietovisailuun. Kyseisen lauseen, eli uuden elämän ohjenuorani, sanoi lukiolaispoika Leijonankita-ohjelmassa, kun pääomasijoittajat olivat tyrmänneet hänen ideansa, joka olisi poistanut maailmasta puhdas vesi ongelman.

1 comment:

  1. hennnaaa! tuutko meiän juhliin? vastaaaa! ikäväää!
    *m*

    ReplyDelete