Thursday, April 24, 2008

Autoton keskusta

Ja tietullit saa mun äänen syksyn kunnallisvaaleissa. Tänään sen päätin bussissa ruuhkassa istutun 45 minuutin jälkeen. Eikä ruuhkat toki ole ainoa keskusta-autoilun haittakaan. Eli ehdokas haussa. Näppituntumalta vois sanoa, että Vihreistä löytyy :

Ja aiheesta kolmanteen:

Työnhakuilmoitus
.

Kiva, kiltti ja reipas viestinnän opiskelija etsii osa-aikatyötä (1-2 päivää per viikko) kesäksi. Tekee mitä vaan (ei siis hämärä hommia kuitenkaan), kokemusta löytyy alalta jos toiseltakin. Toivoo sopivaa palkkaa ja hauskoja työkavereita. Kymmenet saapuvat työhönpyyntöilmoitukset tai mahdolliset suorat rahalahjoitukset otetaan vastaan sähköpostiin, joka löytyy profiilista. Kiitos.

2 comments:

  1. Meillähän ois se aupair-paikka vapaana :) mutta kun siinä ois vaan ruokapalkka ja senkin joutuu itse tekeen hehehehee!! Ja vähä pitkä työmatka pariks päiväks viikos... Nähään pian, ihanaa kun tuut!

    ReplyDelete
  2. Pakko laittaa tämä.Jos kuitenkin vielä mietit sitä tietullia.Sekin koskettaa VAAN tavallista ihmistä, ei niinkään bisnesihmisiä, joille firmat maksavat kaiken, tosin veronalaista tuloa se on, mutta kuitenkin...Siis tavallisen talllaajan rahapussia koitellaan siinäkin...Tosin kestävän kehityksen kannalta hyvä juttu...Tulipas tästä vaikeaa..
    Mukavaa lomaa, nauti päivistä Aadan ja muiden mukavien ihmisten kanssa.

    ReplyDelete