Wednesday, April 23, 2008

Johanna Tukiainen rikkoi digiboksini

Hei for real. Mahtavaa tämä digiaika. Katsoin rauhassa keskiviikkoillan huonointa ohjelmaa G-pistettä, jossa olisi jopa tällä kerralla ollut minua kiinnostava vieras. Eli Trendin kolumnisti Sami, joka on ihku. Ohjelman aikana kuitenkin Johanna Tukiainen yhtäkkiä ilmestyy ruutuun. Ja poks. Digiboksi pelästyy niin kovasti, että lopettaa toimintansa (ihan tosi nämä kaksi asiaa tapahtuivat samanaikaisesti!). Boksi salaa samantien kaikki kanavat ja välillä itkee signaalin puutosta.

Ja minä siihen sitten, että Apua. Kunnon tv-addiktin tavoin minua alkoi ahdistamaan heti kun tv pimeni. Mitä mä nyt teen. Mitä mä nyt tuijotan aivottamana siihen saakka kunnes tajunta vihdoin nukahtaa.

Ja G-pisteen "löydä oma G-pisteesi" juontajille tiedoksi. Minäpä opin tänään koulussa, että kaikilla naisilla ei sellaista edes ole. Ha, repikää siitä ja pukekaa nyt edes kerran jotain normaalia päälle sinne telkkariin!

Mutta oli tässä päivässä myös ripaus joulua. Finefoods. Perun kaikki pahat puheeni. Valittaminen ja valittaminen ja valittamisen jälkeen valittaminen kannatti. Tänään tuli postiin tuotepaketti, joka sisälsi ruokaa koko kesäksi :) Mulla täällä ihan joulumeininki kyllä, hihkuin innosta kun availin niitä paketteja. Joista paljastui ihan älytön kasa kaikkea. 2xiso kastike pullo, 4xpieni kastike pullo, 3xtahna purkkeja, 4xpieniä kastike pusseja ja 12xannosta muutamia eri nuudeleita!!! Siis kymmenillä euroilla kamaa.

Tänään iski myös pieni paniikki kesästä. Emmä tiedä miksi kuvittelin pärjääväni osa-aikatöillä. Ääää. Suunnitelmia kesäksi on enemmän kuin koskaan ja jokunen taala olis hyvä olla taskussa. On rokkii, tenniskurssii, terassii ja reissuu. Äää. Rahat loppuu alta aikayksikön. Aikayksikkö olkoon tässä tapauksessa kesäkuu. *hampaiden kiristys ja puhina*

Ja tähän rahapulan kitisemisen perään onkin sitten hyvä hehkuttaa lauantaina alkavaa kahden ulkomaan kattavaa matkaa. Niinh. Sehän se rahasyöppö tulee olemaan. Kuten me tytöt tykätään sanoa: elämä on täynnä vääriä valintoja ja paskoja päätöksiä.

Mutta tämän päätöksen ansiosta näen Tirpun sunnuntaina. Saan viettää aikaa siskon ja lankomiehen kanssa. Pääsen ekaa kertaa Amsterdamiin. Näen ihanan Hannan. Vietän Queens Dayta. Rilluttelen 10 päivää. Kyllä se kesä siitä sutjaantuu. Sutjaantuuhan?

P.s. Ihana aurinko!!!

P.p.s. Eilen annoin kaljatuopillisten ääressä deittivinkkejä yhdelle miespuoliselle ystävälle. Pienessä hiprakassa oleva, paskoja miehiä joka paikassa tapaava, katkera sinkkuakka ei ole ehkä se oikea niitä antamaan. Mutta tuskin mitään katastrofaalista saan vinkeilläni aikaan :) Ja miten se meni: ne, jotka ei itse osaa, opettaa.

1 comment:

  1. Se Johanna T. saa vipinää ainakin täällä! WWW.HAISTAPASKA.COM
    http://www.haistapaska.com

    ReplyDelete