Monday, April 21, 2008

Gootit ja mummot

Minulla on jäljellä enää puolet hiuksista, joiden kanssa heräsin vielä aamulla. Onneksi ne lähtivät sillä hyvällä ja tarkoitetulla tavalla eli kampaajalla. Kauheen kiva ja ilmava tää polkkatukka. Sitä voi heilutella silleen ku elokuvissa. Ja mielestäni näytin tänään vähän laihemmalta muutenkin :P

Joku opinnäytetyö-info oli tänä aamuna koulussa. Olin siellä ainut omalta vuosikurssiltani. Ja ei se ei tarkoita, että olen muita edellä vaan sen vastakohtaa. Viimeinen luuseri uunista ulos... toivottavasti jouluna.

Viime viikonloppuna kävelin Ruskeasuolta Pitäjänmäkeen. Olin vuoden ekalla piknikillä (parvekkeella). Join taas skumppaa ja katsoin samaan aikaan jäkistä. Tästä on tulossa tapa :D Ja lisää on tiedossa kun piilojäkkärin vuoden kohokohta on jo oven takana. Eli viikon päästä alkaa huuto ja kynsien pureskelu!!

Hengasin myös goottien kanssa ja veisasin virsiä 100 mummon kanssa. Mummot olivat seurakunnan järjestämillä yhteissynttärijuhlilla sunnuntaina, johon osallistuin 90-vuotiaan isotädin avecina. Kuuntelin runonlausuntaa ja yksinlaulua. Hymyilin kristillisen viattomana, istuin selkäsuorassa ja juttelin mukavia viereisen papan ja vastapäätä istuneen diakonin kanssa. Hörpin kahvia ja hain tädille kakkua. Ja olin kuunnellut isotädin pukeutumisohjeita, jotka menivät sanasta sanaan näin: "Laita sitten sellainen mekko, jossa ei näy tissit."

Gootit eivät olleet virsiä veisaamassa :) Ne juttelivat vain kybertulevaisuudesta vai mikä se oli.

Eli vaihtelua löytyi. Silti sunnuntai-ilta toi mukanaan sen tyypillisen vivahteensa. Eli masiksen. Mieltä askarrutti ja askarruttaa edelleen Espanjan kamalat tapahtumat. Sitäkö tämä elämä sitten on. Pelkkää tuuria siihen saakka, kunnes joku idiootti vetää kännit ja ajaa autolla bussin kylkeen.

No comments:

Post a Comment