Monday, January 19, 2009

Lapsellinen aikuinen

Olipas kiva viikonloppu. Tuparit ja kivoja uusia ja ihania vanhoja ihmisiä. Tuli myös testattua Karle XII ekaa kertaa elämässä. Eihän se hassumpi ollut. Kaupungin kallein g&t kyllä ehkä, 8,6 euroa. Huh.

Ja oli kiva kun oli seuraa koko viikonlopun. Yöllä pienet avautumiset ja aamulla pienet yhteiset masentumiset. Kiitti niistä ex-roomie :)

Työviikko (ihan täysi sellainen, aika aikuista!) alkoi 10 tunnin rykäisyllä ja oudoilla sähköposteilla sekä lukijoilta että saksalaiselta viestintäihmiseltä. Noh, mä hoidan, mä hoidan. Koko viikon mä hoidan.

Tein ihan mahtavaa kesäkurpitsa-herkkusieni-feta-valkosipuli-pastaa (kasviksia, huomaatteko?!) ja kävin lenkillä virkistymässä päivän päätteeksi (liikuntaa, huomaatteko?!).

Ja olen päättänyt uusista säännöistä elämässäni. Jos menen töihin seiskaksi, täytyy sängyssä olla klo 23 ja jos menen kahdeksaksi klo 00. Jotenkin typerää, että aikuisen ihmisen pitää keksiä itselleen nukkumaanmenoajat. Pitäiskö päättää myös karkkipäivä?

2 comments:

  1. Heh, joo kivalta kuulostaa; avautumiset ja masentumiset :)

    ReplyDelete
  2. Hyvässä seurassa avautuminen on helpottavaa ja masentuminen siedettävää versus yksinään avautuminen on hullua ja masentuminen lohdutonta.

    Ja ehkä me joku positiivinenkin keskustelu käytiin... kai :)

    ReplyDelete