Wednesday, June 8, 2011

Etäpäivän herkkulounassörsselsön

Koska pasta ei kuulu enää ruokavalioon, piti laatia uusi etäpäivien herkku.

Laadin sen tuossa 12.05, kun katsahdin jääkaappiin. Siitä syntyikin pohja, mihin voi sotkea oikeastaan mitä tahansa. Eikä pastaa tarvita... Eli

Herkkusörsselsön

Noin desi smetanaa
Juustoraasteen rönät
Iso kevätsipuli (ei sellainen, missä on vaan pelkkää vartta)
Kourallinen kirsikkatomaatteja
Saman verran ohuen ohut pippurimetvurstia

Pilko sipuli. Paista hetki pannulla, lisää metukka ja kirsikkatomaatit. Paista taas hetki ja lisää sitten smetana ja juustoraaste. Mausteita en laittanut, kun suolaa ja pippuria ruoka jo sisälsikin.

Tadaa! Nauti aurinkoisella parvekkeella salaatin kera.

Toinen Sörsselsön:

No comments:

Post a Comment