Monday, February 12, 2018

Pullaa ja pullamössöä - Hyvä ihminen viikko 5

Silloin tällöin olen meidän sotkuisessa eteisessä näin päättäväinen.
Alkoholi: 0

Herkkuja: 1/2 laskiaispulla

Shoppailu: Öö, Nosh-kutsuilta tilattu kaikenlaista

Liikunta: 2 x kävelylenkki ja 1 x treenit (!!) 

Paino: - 0,5 kg (- 2,5 kg)

Tällä viikolla alkoi jo näyttää hommat kunnolliselta.

Torstaina palattiin pitkästä aikaa treenien pariin miehen kanssa. Jee, hyvä me!

Kävimme Arvon syntymään asti personal trainerilla kerran parissa viikossa ja urheilu yhdessä oli meille aika isokin pala arkielämää. 

Noh, vauvavuosi muutti tietysti kaiken. Enemmän minulla kuin miehellä. Onhan se jälkeenpäin harmittanut, mutta niin saikin käydä ja olen itselleni siinä mielessä kiitollinen, etten ottanut asiasta silloin paineita vaan keskityin muihin, omasta mielestäni tärkeämpiin asioihin.

Ja noh, viime vuonna oli taas edessä uusi arki töineen ja päiväkoteineen. Ajan kiskominen tuntui alkuun vaikealta, sitten kun siihen tottui yllätti sairastelukierre. 

Itse kävin vuoden verran aikuisbaletissa tässä välissä, mutta tajusin, että vähäisestä harrastusajasta pitää nyt ottaa enemmän irti. Senkin aika varmasti vielä tulee, kun voi harrastaa jotain "ihan kivaa". 

Eli nyt oli sopiva aika vihdoin palata personal trainerin hoteisiin kahden vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa aloitimme pienryhmävalmennuksessa, jossa tavoitteena olisi käydä kerran viikossa yhdessä (koska se vaan on niin paljon kivempaa kahdestaan) ja toiset kerrat eri aikoina. Sali sijaitsee kätevästi miehen äidin kodin vieressä, joten Arvon hoito järjestyy helposti.

Ekalle treenikerralle sattui kuntotesti. Huh huh. Tulos ei tietenkään ollut mairitteleva, mutta siitäpä on sitten varaa parantaa. Lihasparoilleni testi oli niin kova järkytys että hyvä kun pystyin liikkumaan kahtena seuraavana päivänä!

Syömisten suhteen viikko sujui suhteellisen hyvin puolikasta (oikeasti puolikas eikä Keravan puolikas) laskiaispullaa lukuun ottamatta. Lauantaina tuli kyllä pitkä miinus vegaaniuteen kaverin luona nautitusta kalakeitosta. Ensimmäinen liharuoka viiden viikon aikana.

Lauantaina pidimme siis yhteiset Nosh-kutsun yhden kaverin kanssa. Siellä myös shoppailulakko meni aika pahasti rikki, mutta tämä oli kyllä tiedossa jo etukäteen. Kutsut oli sovittu ennen kuin hyvä ihminen sai alkunsa. 

Viimeinen viikko projektia on startannut. Itse asiassa viimeiset neljä päivää, koska perjantaina koittaa SE laivareissu kahden rakkaan ystäväperheen kera....

Jotain kummallista on tapahtunut projektin aikana, kun juustovuoret eivät nyt loppusuorallakaan siinnä silmissä eikä katkaravut korvissa. Viime kesästä asti syömättä jäänyt irtokarkkipussi ei herätä enää mitään tunteita. Oikeasti! Mutta myönnetään, viini tulee perjantaina kyllä maistumaan niiin hyvältä.

Tietty tuntuu helpottavalta, että voin jatkossa halutessani syödä taas vapaammin, mutta mitä viikonlopulta eniten odotan on kuitenkin seura ja hauskanpito. Lasten kanssa ja sitten vuoroiltoina (naisten ja miesten illat) aikuisten kesken. 

Pienoinen hehkutus vielä tältä päivältä. Kävin nimittäin treeneissä ennen töitä (viikko 6. asioita). Kello 7 maanantaiaamuna sai taas pullamössö kyytiä. Ystävä kysyi kiristääkö sädekehä jo, niin kyllähän se aika kireetä tekee tällaisella menolla!

Harrastusten luokse pääseminen on muuten ainut hetki, jolloin kaipaan autoa (joskus tulee varmasti eteen myös Arvon harrastusten kanssa). Mulla ei siis ole ajokorttia, auto meiltä löytyy kyllä... Vaatii nimittäin talvisena maanantaiaamuna melkoisen ekstraponnistuksen lähteä julkisilla urheilemaan. Mutta mä sen tein. Ainakin kerran :) Lisäksi tämä "uimahallikatveessa" asuminen ei olisi ongelma, jos mulla olisi auto... Mutta kevättä kohti, pian helpottaa!

No comments:

Post a Comment