Thursday, December 18, 2008

Eilinen ja 18 ja vautsi vau vau

Äiti oli eilen yökylässä. Se oli kivaa. Tykkään siitä, että on yövieraita. Vaikka joskus nukunkin tosi huonosti silloin. Nyt nukuin kuitenkin mainiosti :) Eilen oli myös tentti. Jep jep.

Tänään lyhyen työpäivän jälkeen vietin päivää kaupungilla äitin ja siskon ja Aadan kanssa, joka oli kovasti halailu- ja suukottelu päällä. ^___^ Käytiin vähän joululounastamassa ja shoppailemassa. Tyttöjen kesken <3

Sain tänään myös maailman korneimman joulukortin. Ja ei, Koop-kortti ei ole mitään tähän verrattuna. Mun kortin valokuvassa komeilee jenkkilänkämppis. Irakin aavikolla. Tonttulakki päässä. Ja käsissään iso, and when I say big I mean huge, pyssy. Pyssy on varmasti the understatement of the year. Haulikko. Tykki. Kivääri. Sinko. Mikä sellainen sairaan kokoinen tuhokone nyt on? Sitten siinä ympärillä on piirrettyjä kameleita ja muutenkin sellainen itämainen tunnelma. Takana lukee (vapaa suomennos Luukas 2:14) Kunnia jumalalle korkeuksissa, rauha maassa ja hyvää tahtoa ihmisille.

Hmm. Aika amerikkalaista.

Vietin myös pienet pikkujoulut mummokaverini kanssa. Syötiin torttuja ja juotiin glögiä. Se oli mukavaa, mutta sitä varjosti ääneensanomaton tieto siitä, että mikä minulle oli pikkujoulu oli hänelle ehkäpä taas tämän vuoden ainut joulu...

Olo on nyt hieman epäpositiivinen. Pahoittelen. Sain palautetta opparista opettajalta ja pitäis tehdä muutoksia muutoksien perään. Noh, joululoman jälkeen sitten. En ehdi enää ennen sitä. Ihan rakentavaa se palaute oli, mutta motivaation musertavaa.

Harteilla tuntuu muutenkin olevan nyt kaikenlaista. Mutta en valita. A) Koska en saa (ja vähän jo lipsahdin.. otsikko kompensoi? :P ) ja b) koska huomenna lähden risteilemään ja tulen takaisin vasta sunnuntaina. Eli koko viikonloppu merillä :) Jei. Ja c) koska Aada on niin ihana.

1 comment:

  1. Voisitkos kiltisti skannata tuon korniuden huipentuman meidän muidenkin iloksi?

    ReplyDelete