Tuesday, December 2, 2008

Kakkosluukku (hah hah)

Kakkahuumori piristää aina :)

Myös perunalaatikko ja graavilohi, joita söin äsken.

Ja Timo Jutilan ja Johanna Tukiaisen riita siitä, että kumpi on välkympi.

Jokseenkin hyvää mieltä toi myös se, että kuulin, että hakemaani työpaikkaan valittiin minua paljon kokeneempia tyyppejä. Eli en olekaan ihmisenä huono! Jes.

Töissä sain kehuja siitä, että oli hame päällä (harvoin kun on). Yleensä nyrpeä kollega kutsui myös lila-pinkkiä-laukkuani iloiseksi.

Päätin tänään myös, että osallistun ensi viikolla järjestettäviin ilmaisen viinan pikkujouluihin. (Aivan, miksi tätä piti edes pohtia :D)

Paljon hyviä ajatuksia lähetin myös keski-ikäiselle naiselle Sokoksella, joka seisoi minun ja pyörätuolissa olevan mummokaverini takana jonossa. Viereen avautui uusi kassa ja tämä turkkitäti pyyhälsi tietysti siihen ensimmäiseksi. Ihan positiivisen kannustavasti sanoin hänelle: "Aika tyylikkäästi etuiltu... varsinkin kun edessä on pyörätuoli." Täti ei ottanut kuuleviin korviinsa. Me suomalaiset ei oikein osata ottaa kehuja kovin hyvin vastaan.

Sain postissa äitiltä joulukalenterin, Veikkauksen, josta voi voittaa 10 000 euroa (muistelen, että niistä joskus vielä voitti 50 000 euroa, vai oliko se markkaa? Muistaako joku? Ei sillä että valittaisin vaan ihmettelen!). Vaikka mulla on nyt ihan oikea joulukalenterikin, niin ehkä jatkan kuitenkin tätäkin.

En nähnyt tänään yhtään söpöä eläintä enkä transvestiitteja (unohdin mainita! lappeenrannassa oli tosi paljon naiseksi pukeutuneita miehiä). Mutta tässä on korvaava tuote: 3 minuuttia 14 sekunttia maailman söpöimpiä eläinlapsia. Suosittelen kyllä katsomaan äänettömänä, sillä jostain syystä taustalla soi todella häiriintynyttä musiikkia!


World's Cutest Baby Animals - Funny bloopers are a click away

No comments:

Post a Comment