Tuesday, December 9, 2008

Ninth day of being positive and im ready for love

Perhe on kiva. Äiti kävi Helsingissä. Siskon kanssa soittelin ja sovittiin Maija Vilkkumaa-tärskyt lauantaiksi (ne tulee siis englannista joululomalle jo tällä viikolla, huippua huippua). Iskän kanssa pistettiin joulusuunnitelmat kuntoon. Tuli jopa vähän jouluinnostusta Ö_ö

Näin myös tosi hienon unen viime yönä. Siinä kolme miestä kilpaili minusta :D Tiietään. Ja yks niistä oli Jared Leto. Tiietään! Yhdellä toisella niistä kolmesta oli pyöreän pöydän mallinen läpinäkyvä jääkaappi, jota pyöritettiin yhden aukon kohdalle ja sitten lokeroista saatiin siellä olevat ruokatavarat. Tiietään tiietään tiietään! On hämmentävää nähdä unia koneista, joita ei ole olemassa. Vai onko? Yhtään hämmentävää ei ollut se miesten kilpailu. Se oli mukavan epärealistista :)

Muuten se työpaikka, joka meni ohi suun, onkin nyt takaisin tyrkyllä. Eli I still have a shot at duuni! Jei.

Ja vau. Miljonäärille morsian -ohjelmassa sanottiin, että jos päättää, että on valmis rakastumaan, universumi tulee vastaan. Oliko se sittenkin niin helppoa? Täten julistan teille satunnaiset lukijat ja universumi, minä olen valmis rakastumaan. :)

Elämää helpottaa näin ensihätään (rakkautta ootellessa) kovasti Firefoxin lisäosa Adblock plus! Mainokset katoaa ja surffailu nopeutuu. Ah.

3 comments:

  1. Siis vähänkö Jared Leto oli kuuma 90-luvulla! ...ja tuun mukaan sun valmiinarakastumaan-aatteeseen ;)

    ReplyDelete
  2. Joh, valmiina rakastumaan 2009 -aate olkoon virallisesti julkistettu :)

    Ja kyllä Jared Leto lämmittää myös mun unia sinä My so called life:n pahiksena :D Hot!

    t. en arvaa? :)

    ReplyDelete