Friday, December 1, 2017

Lapsen huumori - Arvon ekat vitsit

Mietin kaikenlaisia joulukalenteri-ideoita koko marraskuun. Mitä kaikkea voisi toteuttaa, kun parina viime vuonna on teemana ollut hyvän tekeminen... No, tänä syksynä olen ollut flunssainen lähes koko ajan ja moni asia on jäänyt pitäisi, pitäisi -tasolle. Blogikin osin. Ja varsinkin nyt tämä alkava joulukalenteri.

Päätinkin nyt käyttää joulukalenteria ihan vaan omana apunani ja yrittää sen avulla aktivoitua kirjoittamisessa. Tämän seurauksena syntyikin siis melko tylsähkö joulukalenteri! Joulukalenteri sisältää siis kirjoituksia perhe-arjesta Henna mutsiblogi -tyyliin. Eli käytännössä ihan sitä samaa, mitä täällä muutenkin on, mutta joka päivä... ahahhah, alkaa ihan naurattaa itseäkin tämä idea.

Kuulostaako aika ankealta? No tällä mennään ja yritän parhaani, että jaksatte lukea. Ja hei, jos ette, niin tervetuloa takaisin tammikuussa. Tai ei koskaan?!

Tarkoitus on kirjoittaa tätä joulukalenteria siis ihan päivittäin, enki itsekään vielä tiedä mitä kalenterin luukuista tulee avautumaan. Luvassa voi olla heviäkin shittiä päiväkodin varainkeruun tuloksesta, pottahommista tai äidin pikkujoulusekoiluista. Ehkä kannattaa sittenkin jäädä seuraamaan!
Ja niin, esittelyn jälkeen luukkuun yks - aihe sopivasti vitsit!

Arvo kertoi eilen elämänsä ekat vitsit.
"Possu tuli kotiin." Naurua päälle. Epäselvää kumpaan vanhempaan hän viittasi, jos ollenkaan.

Sitten myöhemmin toinen vitsi.

"Äiti pottimiee." Äiti postimies, oletin. Taas naurua päälle. Epäselvää onko äiti postimies tai viittasiko Arvo viattomasti johonkin muuhun...

Illalla ei enää naurattanut.

"Haluaa iltapalaa toottuu." Joulutortut ovat kovasti olleet viime aikoina mielen päällä. Ilmoitin, ettei niitä ole ja sekös harmitti.
"Haluu iltapalaa kakkuu." Ei oo sitäkään. Suuri suru siitäkin.
"Haluu iltapalaa paanukakkuu." No nyt osui oikeaan. Pannukakkuiltapalaa siis!

No comments:

Post a Comment